Almanya - Belçika maçı hangi kanalda?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Almanya - Belçika maçı hangi kanalda?
Türkiye'yi çok yakından ilgilendiren Almanya - Belçika maçı canlı olarak Samanyolu TV'de...




Kalpler bugün Almanya'da atacak. A Milli Takımımızın Euro2012'ye katılması için Almanya- Belçika maçı büyük önem taşıyor. Büyük heyecana sahne olacak maç bugün saat 20:00'de Samanyolu TV'de yayınlanacak.

2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde bu akşam Türkiye, Azerbaycan'ı konuk edecek. Grupta ikincilik mücadelesi veren Türkiye, Azerbaycan'ı yenmek zorunda. A Milli Takımımızı çok yakından ilgilendiren maçsa Almanya'da oynanacak.

Ay yıldızlı ekibimizin Euro 2012FutbolŞampiyonası play off'larına kalması için Almanya'nın 1 puan önümüzde bulunan Belçika'ya geçit vermemesi gerekiyor.

Samanyolu Televizyonu'ndan canlı olarak yayınlanacak maçta Panzerler, Belçika'yı yenmesi durumunda tarihinde ilk defa eleme gruplarında tüm maçlarını kazanmış olacak.

Belçika karşısında Türk asıllı futbolcu Mesut Özil'in performansı da merak konusu. Sakatlığı sebebiyle Türkiye karşısında forma giyemeyen Mesut'un Belçika maçında sahada olması bekleniyor.

Almanya Teknik direkörü Joachim Löw, "Belçika'nın hücum gücü Türkiye'ye göre çok daha iyi. Genç ve dinamik oyuncuları var ve bire birlerde çok iyiler. Savunmada çok dikkatli olmalıyız" ifadelerini kullandı.

Saat 20.00'de başlayacak ve Samanyolu Televizyonu'ndan canlı olarak yayınlanacak bu mücadeleyi sakın kaçırmayın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

ANIL
Cevap
2
Görüntüleme
375
salock
Kingmortall
Cevap
2
Görüntüleme
881
phasan
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
611
Haydar


Üst Alt