cemee61 Üye arkadasim ingilizce almanca bu ayrica kisitli bi sozluk sanirim kontrol etmeden koydun bende bayadir almanca turkce ariyorum buyuk hayal kirikligi oldu
arkadasim ingilizce almanca bu ayrica kisitli bi sozluk sanirim kontrol etmeden koydun bende bayadir almanca turkce ariyorum buyuk hayal kirikligi oldu
ahmet0649 Üye teşekkürler almanca dersinde işime yarayacak --------------- Ekleme --------------- arkadşlar indirmeyin sadece ing-alm
teşekkürler almanca dersinde işime yarayacak --------------- Ekleme --------------- arkadşlar indirmeyin sadece ing-alm
yavuz-kubra Üye Arkadaşlar ben bu programı N70 telefonuma yükleyemiyorum dosya bozuk diye hata veriyor yardım edebilecek arkadas varmı ?
Arkadaşlar ben bu programı N70 telefonuma yükleyemiyorum dosya bozuk diye hata veriyor yardım edebilecek arkadas varmı ?
MelistanbuLL Üye İşte bu yaa Böyle küçük dosyaları rapide atıyorlar sinir ediyorlar ha En iyisini yapmışsın kardeşim eline koluna klavyene sağlık
İşte bu yaa Böyle küçük dosyaları rapide atıyorlar sinir ediyorlar ha En iyisini yapmışsın kardeşim eline koluna klavyene sağlık