Yardım Almanca pc formatı yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Almanca pc formatı yardım
Arkadaslar almanyadan lenovo laptop geldi ve bi iki gün içinde formatlamam lazım ama yapamadım yardımcı olurmusunuz ?Teşekkürler

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
almanca dil yukleyecen knk google da okumuştum denetim masasında bir yere girip dil değiştiriliyor

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Laptop zaten almanca o yüzden atamıyorum formatı türkce dili nasıl yüklecm ?

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardeşim korsan bi windows 7 cdsini tak formatı at biostan 1.ci sürücü dvd rw yap :D

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Hem win7 hem win8 format cdsi var takıyorum cdyi bios ayarlarıda almanca ve değisik yerleri bulamadım :)

bLnmz

bLnmz

Üye
Bilgisayar açılırken F12'ye basarak Boot Menu'ye girmeyi dener misin?
Translate ile üst tab menüde gördüğün yerleri çevirip denemelisin bence.

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Deniyeyim

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
pc açılırkene hem f2 hem f12 ye bas eger boot ekranı gelmezse f 8 e bas boot ekranı gelecek ordan hdd yi seçme dvd cd yazanı seç

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Evet girebildim sonunda çok teşekkürler hepinize

• Beğen
Tepkiler: bLnmz
Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Pc benim değil benim olsa böylede kullanırdım :D saolun

mami944

mami944

Üye
yanlız niye format atıyorsunki türkçe olması için windows update diye aradıktan sonra karşına gelen ekrandan önemsizlerin arasında türkçe dil paketi olmalı onu kurduktan sonra dili değiştirmen yeterli boşa kürek çekme dili ayarlamak için formata gerek yok...

bu arada sitesinden biosun ingilizcesi standart olamsı lazım yükleme aracı ile ama dikkat et yüklerken batarya felan bitmesi sonra açılmaz pc tehlikeli biraz bios firmware değiştirmek

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
hallettim hocam zaten pc çok yavaşdı 5dakikada zor açılıyordu win8 attım ama yinede teşekkür ederim :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt