Almanca, neden olmasin? Kendi kendine Almanca ögren...

Sponsorlu Bağlantılar

cemee61

cemee61

Üye
    Konu Sahibi
Almanca, neden olmasin? Kendi kendine Almanca ögren...
Bu konuyu ilkögretim ve Liseler bölümünde acmistim aslinda ama sanirim üniversiteler bölümü icin daha uygun. Ayrica gercekten yararli olacagini dusundugum bu paylasim, ilkogretim ve liseler bolumunde derslerin arasinda kaybolup gidecek, kimsenin ruhu bile duymayacak. yabanci dil gibi bir bolumde yok. burasi daha iyi sanirim...

Deutsche Welle radyosunda yayinlanmis olan "Deutsch Warum Nicht?" Almanca dil kurslari oldukca uzman bir kadro tarafindan hazirlanmis ve sunulmustur. Yeni baslayanlar ve kendi kendine Almanca ogrenmek isteyenler icin hazirlanmis olan bu set, Almancayi, dinlemeye dayali, cok zekice hazirlanmis bir yontemle ögretmektedir.
Her derste bir olay gecmekte ve Türkce olarak aciklamalar, kurallar vs sunulmaktadir.

Program 4 bölümden olusmaktadir. Her bölümde 26 ders bulunmaktadir. Her ders 1er adet mp3 ve pdf dosyasindan olusmaktadir. pdf dosyasi yardimci dosyadir. Tavsiyem mp3ü dinledikten sonra pdf yi okumanizdir. Ayrica her derste alistirmalar bulunmakta olup bunlarin cevap anahtarlari ayri bir dosya olarak sunumun icinde mevcuttur. ayrica yine pdf olarak sunulmus grammer bilgileri, diyaloglarin Türkce cevirileri vs gibi yardimci bilgilerde ayriyetten mevcuttur.

Dilerseniz mp3leri telefonunuza, mp3 calariniza vs kaydedip istediginiz yerde Almanca ögrenebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2625978, ozelorkide, Mertolozzi ve 5 diğerleri

lorenzo01

Üye
Gercekten tesekkurler 2 bolumude beklıyoruzzz

cemee61

cemee61

Üye
    Konu Sahibi
2. Bölüm eklendi...

cemee61

cemee61

Üye
    Konu Sahibi
3. Bölüm eklendi...

cemee61

cemee61

Üye
    Konu Sahibi
4. Bölüm eklendi...

serkankam

Üye
çok sağolun elinize sağlık

cemee61

cemee61

Üye
    Konu Sahibi
ben tesekkur ederim

42_FB_1907

Üye
1. bölüm hatali inmiyor

betty28

Üye
tthankkkssss

' ChaKıL

' ChaKıL

Üye
teşekkürler lise de secmeli ders olarak başlamıştım biraz umarım burdan ilerletebilirim az da olsa :)

--------------- Ekleme ---------------

rica etsem 3. ve 4. partlara tekrar bakarmısın 4 te bir iki eksik var sanırım ama 3 daha baştan hata veriyo ve bi tane klasör çıktı :S

serhanöztürk

Üye
teşekkürler elinize emeğinize sağlık saygılar...

zuugor

Üye
teşekkür ederim güzel paylaşım