alman->türk annasına geçiş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
alman->türk annasına geçiş
arkadaşlar ben navifirmden alman annasını indirdim, kurmayı düşünüyorum türkiyeye anna gelince ben oviden veya telefon üzerinden türkiye annasını yükleyebilir miyim? İnternetim 1gb kotalı olduğundan böyle bir sıkıntı içindeyim, beklemek istemiyorum ama ne yapacağımı bilemedim..

time_shift

time_shift

Üye
alman annasının üstüne ovi anna güncellemesi geldi ama temeldeki annayı değiştirmiyo office araçları gibi yazılmlar getirdi

catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
tamam işte o gelen anna türkiye kodlu mu? Bunu bilmek istiyorum, yada ovi suite geldiğinde yazılımı yeniden at desem o zaman türkiye kodunu mu atar??

ziya68

ziya68

Üye
ben simdi yükledim annayi oviden avusturyada yasiyorum sanirim türkiyeye gelmesi 1 haftayi bulmayacak
annayi kurar kurmaz 2 tane update kurmami istedi simdi onlari yüklüyorum

_ardaa

_ardaa

Üye
Öyle birşey söyledin ki aklıma Beyaz'ın şu psikopat tiplemesi geldi, kapıdan geçmeni istiyorum ama kapıyı açmanı istemiyorum der gibi olmuş senin ki de, hem beklemek istemiyorum diyorsun hem kotalı diyorsun hemde Alman anna'sını yükleyip sonra Türkiye kodunu yükleyebilirmiyim diyorsun.

Bende sana tavsiye madem 1 gb kotalı internetin var, anna naviden 270mb civarı iniyor, üstüne birde ovi'ye geldiğinde oradan güncelleme yaparsan 600mb civarı kotan gider, az sabırlı ol pazartesi yada salı geleceğine dair bilgiler var.

• Beğen
Tepkiler: ankaraliserhat
FastBreaker

FastBreaker

Üye
ya arkadaşım aylarca beklemişsin 1 haftacık mı bekleyemiyosun,güzelce oviden indir güncellemeni :)

catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
doğrusu şu ki, hard format atmayı düşünüyorum sonra flashlamayı o yüzden beklersem türkiye annasını oviden biyerden çekicem eyvallah ama hard format atınca çekirdek dosyalarıda silinmicek mi? Sorun oluşmucak mı? :hmm

zaferozkan

zaferozkan

Üye
ben alman fv yükledim türkçe dil desteği de var bir sıkıntı yaşamadım 3-4 gündür de kullanıyorum

catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
pr1.2 dosyaları vardı hard format atıp pr1.2yle flash attım, oviye geldiğindede annayı çekerim en mantıklısı ve en güvenilir yol bu bence..

kraldost

kraldost

Üye
alman fw sini paylaşırmısınız ben bulamadım onda türkçe dil desteği var türkiyeyide beklemeyin uzun süre çıkmaz tşekkür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt