ALMAN HESABI Almanya 3 - Turkiye 0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ALMAN HESABI Almanya 3 - Turkiye 0
A Milli Futbol Takımı, Euro 2012 elemeleri A Grubu'ndaki üçüncü maçında Almanya'ya deplasmanda 3-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın golleri, Klose(2) ve Mesut Özil'den geldi.


A Milli Futbol Takımı, Euro 2012 Elemeleri A Grubu'ndaki üçüncü maçında Berlin'de Almanya ile karşılaştı.
Eleme grubu karşılaşmalarına Kazakistan ve Belçika galibiyetleriyle başlayan ay-yıldızlılar, grup liderliği yolundaki en önemli rakibi Almanya karşısında istediği futbolu sahaya yansıtamadı.



Klose(2) ve Mesut Özil'in gollerine engel olamayan Milliler, NTV ve HD-en'den canlı yayınlanan maçta sahadan 3-0 mağlup ayrılarak 6 puanda kaldı. 9 puana yükselen Almanya ise liderliğini sürdü.
İlk yarıda oyunu kendi sahasında kabul eden milliler, Almanya kalesinde etkili olamadı. Özellikle duran toplarda net pozisyonlar yakalayan ev sahibi takım, aradığı golü 42. dakikada tecrübeli yıldızı Klose ile buldu.
Sağ kanattan ceza sahası içine yapılan ortada Müller topa kafayı vurdu. Kaleci Volkan'ı geçen top üst dürekten geri dönerken, Klose önünde kalan topu kafa vuruşuyla ağlarımıza gönderdi: 1-0.
İlk yarıda başka gol olmazken, Almanya ilk devreyi de 1-0 üstünlükle tamamladı.

İkinci yarıya ay-yıldızlılar daha etkili başladı. Sahadan en azından 1 puanla ayrılmak isteyen Milliler, 52. dakikada Halil Altıntop ile gole çok yaklaştı.

Gökhan Gönül'ün sağ kanattan ceza sahası içine yaptığı ortada savunmayı geçen top Halil Altıntop'un önünde kaldı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Halil, Neuer engelini aşamadı.

Savunmada verdiğimiz açıkları değerlendirmek isteyen Almanya, kendi sahasından hızlı çıkarak kalemizde pozisyon ararken 70. dakikada farkı 2'ye çıkarma şansı yakaladı. Podolski'nin müsait pozisyonda yaptığı sert vuruşta top kalenin yanından auta çıktı.

Almanya'da 79. dakikada sahneye Türk kökenli Alman futbolcu Mesut Özil çıktı. Real Madrid forması giyen yıldız oyuncu, defansın arkasına sarkarak düzgün bir vuruşla topu ağlarımıza gönderdi: 2-0. Mesut'un golden sonra sevinmemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Karşılaşmaya son noktayı ise, Klose koydu. Tecrübeli yıldız 87. dakikada Volkan'ı bir kez daha mağlup etti ve maçın da skorunu belirleyen isim oldu: 3-0.

Kalan sürede iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, ev sahibi Almanya karşılaşmayı 3-0 kazanarak puanını 9'a çıkarttı.

ALMANYA: 3 - TÜRKİYE: 0
Stat: Berlin Olimpiyat
Hakemler: Howard Webb, Michael Mullarkey, Peter Kirkup (İngiltere)
Almanya: Neuer, Lahm, Mertesacker, Badstuber, Westermann, Müller, Khedira, Kroos, Podolski (Dk. 86 Trasch), Mesut (Dk. 90 Marin), Klose (Dk. 90 Cacau)
Türkiye: Volkan, Gökhan Gönül, Ömer, Servet, Sabri, Özer, Nuri (Dk. 78 Sercan), Aurelio (Dk. 24 Tuncay), Emre, Hamit, Halil (Dk. 63 Semih)
Goller: Dk. 42 ve Dk. 87 Klose, Dk. 79 Mesut (Almanya)
Sarı kart: Dk. 45 4 Servet (Türkiye)
 
  • Beğen
Tepkiler: JayJayyy


Mert

Mert

Üye
Panzerler oydu geçti :s
 
arslansem

arslansem

Üye
Futbol adına hiçbirşey yapmadık.Kötü denmez buna yoktu hiçbirşey çünkü sahada.Yok olan birşey de tartışılmaz.
Yine aynı senaryo.1.lik hayal 2.liği kaptırmayalım bu saatten sonra.Kaliteli takım falan değiliz sadece şişirilen bir takımız.Ben yıllardır bu takımı beğenmedim beğenmiyorum.Tuncayla Nuriyle Sabriyle bu kadar...
 
haltie

haltie

Üye
Türkü türkü kırdırdılar:ehe

Ya her şeyi anlıcamda arkadaşım sabri nedir özer nedir tuncay nedir bu kadar saçma bir kadro kurulur mu.iki maçtada zorlandık bu maçın habercisi gibiydi

hiç cesaret yok alın koyun genç istekli adamları kadroya bak ligde bu kadroyu koy lig düşer
 

helsing_wan

Üye
bir takımda sabri tuncay servet oynuyosa o takımdan hayır gelmez.:)
 
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
yorum yok :hmmm
 
'Davut

'Davut

Üye
Bunada şükür diyebilirim Atak bile yok şut bile yok nerdese Böylemi Almanları yenecen puan alacan...
 
'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
voLkan akiLLanmicak.iLk yarida da bi Topu ayaginin aLTindan kaciriodu.
İyi oLan 1 Tane fuTboLcumuz yokTu :s

hiddink amca TaTiL yapsin Tabi.Ligde hangi maci izLemis de kadro oLusTuruyor ??

ayrica adamLar oynamadan 3 Tane aTTiLar.......
 
Atakan

Atakan

Üye
Sağ ayaklı iki oyuncu sol kanattaydı. Komik :)
 

JayJayyy

Üye
2 takımda da konsantrasyon eksikliği gözlemledim...arda,mesut muhabbetinden oldu sanırım...biz daha çok hata yaptık ve kaybettik...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
269
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
236
Eren Değerli


Üst Alt