Alman Anna sı yüklemesinden sonra Haritalar açılmıyor ve FMobil Yüklemesini yapmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mensir

mensir

Üye
    Konu Sahibi
Alman Anna sı yüklemesinden sonra Haritalar açılmıyor ve FMobil Yüklemesini yapmıyor
alman anna versionu yükledim herşey güzel görünüyor fakat Haritalara girince GPS bağlantısı işareti cıkıyor 3 sanıye sonra harıtalar kapanıyor Sebebını ve cozum yollarını bılen arkadaslardan yardım beklıyorum. Bırde FMobil (Chat li Facebook uygulaması) yukleme ıptal edılıyor dıyor. Guzel bır facebook uygulamasıydı yukleyemezsem uzulecegım. Yardım edenlere sımdıden tesekkurler

hizan

hizan

Üye
kardeş telefonun üzerinde n güncellem yap olur.

yazılım güncellemesinden anna yazılımlarını ve ovi yi mutlaka güncelle. güncellem yaparken telefon aşırı ısınır ve yavaş günceller olsun. bir şey olmaz.

cihatt

Üye
telefonun dilini ingilizce yap daha sonra qt tabanlı proğramları kur
sonra tekrar türkçeye çevir

• Beğen
Tepkiler: xelat
zaferozkan

zaferozkan

Üye
bende yükledim dediğim sorunlar çıkmadı tekrar mı flashlasan

mensir

mensir

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartını bıcımlendırdım ardında telefon guncellemelerını yaptım sımdı hem harıtalar hemde ovı calısıyor. Fmobıl uygulaması 1,0 dan 1,3 versıona kadar hepsını denedım sanırım anna ıle arası ıyı degıl yuklme olmuyor. Yenı bır sorun buldum yalnız Anna yukleyen arkadaslar bır deneyebılırse ıyı olur oda su

kulaklık takıyorum muzık dınlenebılıyor Ilerı gerı ve durdurma yada play tusunda bır problem yok ses de acıp kapatabılıyosun yalnız tel acmak ıstedıgınde bır ıncekı versıonda olan kulaklık tusuna uzun basıp ısım soylemen ve telefon acaman ıcın gereken sınyal gelmıyor

kulaklıkta bır sorun oldugunu sanmıyorum Butun cevaplarınız ıcın tesekkurler

mensir

mensir

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yine foruda bulduğum bir bilgi ile Yükleme hatası veren programları Önce telefon dilini ingilizce ye çevirdikten sonra yüklememiz gerektiğini öğrendim. F mobil uygulaması artık calısıyor. Herkesin bilgilerine ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt