Allstar Almira Hotel

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Allstar Almira Hotel
Adres : Ulubatli Hasan Bulv. 5, 16200 Bursa Konum : Şehir Merkezi Otel Bilgisi Allstar Almira Otel olanakları ve hizmetleriyle misafirlerinin her türlü ihtiyacına cevap veriyor. 5 yıldızlı bir otel olarak Almira 24 saat konsiyaj hizmeti, 24 saat oda servisi, hediye dükkânı, çamaşırhane/ kuru temizleme, berber, park hizmeti, güzellik salonu, döviz değişimi, çiçekçi, çocuk bakımı, antikacı, sauna, pastane, Türk Hamamı, disko bar, health club, bilardo, açık havuz, mobil telefon şarj birimi, çok dil bilen personel ve tam servis business center hizmetlerini sunar. Otel Özellikleri
Otelde toplam 221 oda ve 500 yatak bulunmaktadır. Ayrıca 192 superior, 4 senior and junior suits, 5 Grand Premier Suits, 5 Executive Suits, 1 Presidential Suite, 2 engelli odası and 8 sigara içilmeyen oda mevcuttur.
Hanzade Restoran (Açık Büfe) otelin ilk katında yer alır; nefis açık büfe ve set mönüler sunar. Hem gruplar hem de şahıslar bu en iyi yemek çeşitlerini tadabilirler. Gelin ve Türkiye’nin kuzey ve güney bölgelerinden özel yemeklerimizin tadına bakın.
Kadife A la Carte Restoran: Vıp konuklarınıza çigan müziği eşliğinde şık yemek organizasyonları ve en iyi şaraplarla düzenleyebileceğiniz özel bir salon.
Chimney Corner: Odanızın dışında vaktinizi keyifle geçirebileceğiniz şömineli bir bölüm.
Rosso Brasserie: İtalyan, Fransız ve Türk mutfağından esinlenerek hazırlanmış çok özel bir menüsü ve modern ahşap dekoruyla ile konuklarımıza hizmet verilmektedir.
Otelde aynı zamanda hem Türk hem de Fin sauna, masaj, Tanning Saloon, doktor, kuaför, çamaşırhane ve oyun odası hizmetleri bulunur.
Eğer gerçek Türk kültürünü yaşamak isterseniz, Osmanlı Alanı zarif ve şık tasarımıyla Osmanlı mimarisinin kültürünü taşır. Bu eşsiz alan 17 dubleks villa ve dinlenmeniz için merkezinde bir geleneksel Türk lobisine sahiptir.
Büyük Balo Salonu: Otel Allstar Almira’da iş yolcularına hizmet etmek “alışkanlık”tır. Uzmanlardan oluşmuş kadronun gerekli tüm detaylara dikkat etmesi her çeşit toplantının başarısını garantileyecektir. 1000 misafir kapasiteli Büyük Balo Salonu yerli ve yabancı müşterilerine düğün, kongre ve iş toplantılarını gelişmiş teknik ekipmanlar kullanarak hizmete sunar.
Panorama: Panorama Salonları’nda 10-100 kişi arası için ideal 3 farklı ziyafet salonu vardır. Otel Almira’da özel ihtiyaçlarınızı karşılamayı garanti ediyorlar. Ayrıca Firuze Salonları da mevcuttur; Firuze 1 - Firuze 2 ve Firuze 3.
Şehrazat: 500 kişiyi ağırlayacak kapasitesi olan Şehrazat kabulleriniz, düğünleriniz ya da iş toplantılarınız için bir başka ideal buluşma yeridir.
Egzotik Afrika tarzı dekorasyonunun tamamen farklı görüntüsüyle Masko Disko & Bar hareketli gece hayatını sevenler için birçok eğlence sunar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt