Allahınızı Severseniz İntihar Konuları Açmayın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ERCANKURTULUS

ERCANKURTULUS

Üye
    Konu Sahibi
Allahınızı Severseniz İntihar Konuları Açmayın
Arkadaşlar Bıktım Artık Yeterya Önüne Gelen Hayattan Sıkıldım İntihar Yöntemlerine Silahla intihar Etsem Canım yanarmı gibi saçma sapan sorular sorular soruyorlar konu dışından soğudum yeminle açmayın artık ya :(

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve savas_yal

savas_yal

savas_yal

Üye
Arkadaşlar Bıktım Artık Yeterya Önüne Gelen Hayattan Sıkıldım İntihar Yöntemlerine Silahla intihar Etsem Canım yanarmı gibi saçma sapan sorular sorular soruyorlar konu dışından soğudum yeminle açmayın artık ya :(

evet bencede

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
etselerde bizde kurtulsak onlarda

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
aynen ya biri s60v3 destek bölùmüne sıf daha fazla online var diye film önerisi istiyo.onun yeri konu dışı diyorum.1 aydır duruyo diyo sanane diyo.yardım bekleyenler mağdur oluyo.adminler bunları silmeli...

spy ghost

spy ghost

Üye
aynen ya biri s60v3 destek bölùmüne sıf daha fazla online var diye film önerisi istiyo.onun yeri konu dışı diyorum.1 aydır duruyo diyo sanane diyo.yardım bekleyenler mağdur oluyo.adminler bunları silmeli...
şikayet edin o zaman burda dert yanacağınıza

---------- Eklendi @ 01:47:00 ---------- Yazıldı @ 01:41:03 ----------

:oha: maxi'ye neler oluyor az önce konuyu gördüm ve tabiki şikayet ettim
Gösterim Sayısı: 1538 | Cevap Sayısı: 51 bu ne demek ya görevler yerine getirilmiyormu bu forumda bir tane üye de çıkıp şikayet etmezmi ben mobil bile olsam şkayet ediyorum ters bire durumu lütfen bazı kendi aramızdaki kuralları erine getirelim

tempestshine

tempestshine

Üye
bie türlü iintihar edemediler yaw :hmmm

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
spy ghost

spy ghost

Üye
arkadaşlar s60 v3 e giderseniz eğer orda iki tane konu var bir tanesi bir daha olsa izleyeceğiniz filmler diğeri ise mobil film indirmek için site , şu site isteyen zaten illegal o ilk baştan gitti :) ardından şu 2. kez izlenilecek film o da konu yeri yanlış o kadar hit almış , cevap almış kaldırılmamış ne iş anlamadım artık kızmayın ama başka bölümlerde modlar görevini yerine getirmiyormu bazen forumu gezmeye çıkıyorum açılalı aylar olmuş , o kadar cevap almış ama yerinde duruyor bu insanın aklına başka şeyler getiriyor yani artık. :islik yönetime duyrulur diyerek sözlerimi bitiriyorum :)

Eykul

Eykul

Üye
Zaten Allah ini seven inthirari dusunmez ki

• Beğen
SHS

SHS

Üye
herkesin kurallar çerçevesinde istediği konuyu açma hakkı var, kurallara uymayanlar için gereği yapılıyor zaten..
Bende kız arkadaş için tavsiye konularından bıktım, elden ne gelir:ehe

• Beğen

kankka

Üye
her intihar edıcem diyen intihar etseydi forum da deli kalmazdı zaten :D

Eykul

Eykul

Üye
herkesin kurallar çerçevesinde istediği konuyu açma hakkı var, kurallara uymayanlar için gereği yapılıyor zaten..
Bende kız arkadaş için tavsiye konularından bıktım, elden ne gelir:ehe

Ya egoist olma... Senin vardir ama otekilerr lazimdir bu konular :D:D:D

SHS

SHS

Üye
Ya egoist olma... Senin vardir ama otekilerr lazimdir bu konular :D:D:D

benimde taze bitti:ehe ya tavsiye istersinde gidip uygularsın di mi? hâlâ konuya yorum yazmakla uğraşmazsın:D

• Beğen
Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
edecek olan eder gelıp maval okumaz.ıman yoksunlugu herseyı yaptırır ALLAH ımansızlardan eylemesın. Amin...

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
bi bitmediler ... :)

Astrosman

Astrosman

Üye
Yeter galan yaw

• Beğen
ERCANKURTULUS

ERCANKURTULUS

Üye
    Konu Sahibi
Aynen haa :D

---------- Eklendi @ 23:26:34 ---------- Yazıldı @ 23:25:34 ----------

Arkadaş adam öyle bi konu açıyoki yazdıkları benim kafamı bozdu az kaldı bn intihar etcem bunlar yüzünden :D

---------- Eklendi @ 23:26:57 ---------- Yazıldı @ 23:26:34 ----------

aynen katılıyorum amin ..

---------- Eklendi @ 23:27:23 ---------- Yazıldı @ 23:26:57 ----------

intihar edicem diyenleri zorlayalım ne dersin :D :D

---------- Eklendi @ 23:29:27 ---------- Yazıldı @ 23:27:23 ----------

DaNq3rB0y
fena fikir değil
:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt