Arkadaşlar Bıktım Artık Yeterya Önüne Gelen Hayattan Sıkıldım İntihar Yöntemlerine Silahla intihar Etsem Canım yanarmı gibi saçma sapan sorular sorular soruyorlar konu dışından soğudum yeminle açmayın artık ya![]()
şikayet edin o zaman burda dert yanacağınızaaynen ya biri s60v3 destek bölùmüne sıf daha fazla online var diye film önerisi istiyo.onun yeri konu dışı diyorum.1 aydır duruyo diyo sanane diyo.yardım bekleyenler mağdur oluyo.adminler bunları silmeli...
maxi'ye neler oluyor az önce konuyu gördüm ve tabiki şikayet ettim bie türlü iintihar edemediler yaw![]()

ardından şu 2. kez izlenilecek film o da konu yeri yanlış o kadar hit almış , cevap almış kaldırılmamış ne iş anlamadım artık kızmayın ama başka bölümlerde modlar görevini yerine getirmiyormu bazen forumu gezmeye çıkıyorum açılalı aylar olmuş , o kadar cevap almış ama yerinde duruyor bu insanın aklına başka şeyler getiriyor yani artık.
yönetime duyrulur diyerek sözlerimi bitiriyorum 
Laf degıl ıcraat lazım haklısın.etselerde bizde kurtulsak onlarda
Laf degıl ıcraat lazım haklısın.
herkesin kurallar çerçevesinde istediği konuyu açma hakkı var, kurallara uymayanlar için gereği yapılıyor zaten..
Bende kız arkadaş için tavsiye konularından bıktım, elden ne gelir![]()

Ya egoist olma... Senin vardir ama otekilerr lazimdir bu konular![]()
ya tavsiye istersinde gidip uygularsın di mi? hâlâ konuya yorum yazmakla uğraşmazsın