Allahını seven bir yardım etsin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ceset1912

ceset1912

Üye
    Konu Sahibi
Allahını seven bir yardım etsin
5800 telefonum var v40 yüklemeye çalışıyorum phoenix nsu denemediğim program kalmadı telefon kendine reset atıyor ve bağlantı kesildi uyarısı alıyorum lütfen biri yardım etsin..

sadomen

Üye
tam yazarsan derdini derman bulunur

ceset1912

ceset1912

Üye
    Konu Sahibi
Bakın 5800 telefonum var v40 yüklemeye çalıuşıyorum telefon reset atıyor usb kablo ile atıyorum phoenix ve nsu ile atmaya çalıştım ikisiylede olmadı reset atınca usb hatası veriyo ne yapabilirim buna hard format attım gene düzelmedi memory card çıkardım gene olmadı.

illegend66

illegend66

Üye
Ben de oldu aynı problem n79 da tam yüklerken telefon sepet atıyor ve güncelleme iptal oluyordu. Telefonun Wlanı üzerinden dene olur. Ben nasıl çözdüm başka bir bilgisayardan denedim oldu. Galiba bilgisayarda bir prog var onu kaldırmanız gerekiyor. Adını hatırlamıyorum. Ama wifi den dene garanti çözüm..

atakan25

atakan25

Üye
Ben de oldu aynı problem n79 da tam yüklerken telefon sepet atıyor ve güncelleme iptal oluyordu. Telefonun Wlanı üzerinden dene olur. Ben nasıl çözdüm başka bir bilgisayardan denedim oldu. Galiba bilgisayarda bir prog var onu kaldırmanız gerekiyor. Adını hatırlamıyorum. Ama wifi den dene garanti çözüm..

bu yorumu dikkate alın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt