Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
allahını seven bir baksın çok basit
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sarı bordo
Üye
Konu Sahibi
allahını seven bir baksın çok basit
arkadaşlar bilen için çok basit benim arkadaşın telefonu blackberry ama modelini bilmiyor çok uğraştık ama yapamadık nokiada *#0000# yapınca çıkıyo blackberryde nasıl ne olur yardım
sarı bordo
Üye
Konu Sahibi
lütfen yokmu
BehzatÇ.
Üye
arka kapagını sök bataryayı çıkar içinde yazıyor olması lazım
minoo
Üye
Blackberry'nin kac modeli var ki zaten yahu nette blackberry modellerini fotografli arat, oyle bile bulursun.
Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk
Aybin.Kilic
Üye
Bu başlıkları kasıtlı mı açıyorsunuz anlamadım gitti. Eee Allahımızı seviyoruz ve baktık bilgimiz yok ne olacak. Boşuna mı bakmış olacağız.
Başlık ve konu hiç bağdaşmıyor ve yakışmıyor.
Bu başlıkları kasıtlı mı açıyorsunuz anlamadım gitti. Eee Allahımızı seviyoruz ve baktık bilgimiz yok ne olacak. Boşuna mı bakmış olacağız.
Haklısın aceleyle açtığım bir konu arkadaşım çok uzakta telefonun hangi model olduğunu bilmiyor telefondanda hiç anlamaz zaten ona whatsup i indirmek için telefonun modelini öğrenmem gerekiyordu onu sordum boşuna baksan hem ne olurki sanki girmeye para ödüyorsun baktin bilmiyorsun cevap vermen gerekmez
Haklısın aceleyle açtığım bir konu arkadaşım çok uzakta telefonun hangi model olduğunu bilmiyor telefondanda hiç anlamaz zaten ona whatsup i indirmek için telefonun modelini öğrenmem gerekiyordu onu sordum boşuna baksan hem ne olurki sanki girmeye para ödüyorsun baktin bilmiyorsun cevap vermen gerekmez