allahını seven bir baksın çok basit

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sarı bordo

Üye
    Konu Sahibi
allahını seven bir baksın çok basit
arkadaşlar bilen için çok basit benim arkadaşın telefonu blackberry ama modelini bilmiyor çok uğraştık ama yapamadık nokiada *#0000# yapınca çıkıyo blackberryde nasıl ne olur yardım

sarı bordo

Üye
    Konu Sahibi
lütfen yokmu

BehzatÇ.

BehzatÇ.

Üye
arka kapagını sök bataryayı çıkar içinde yazıyor olması lazım :D

minoo

minoo

Üye
Blackberry'nin kac modeli var ki zaten yahu :ehe nette blackberry modellerini fotografli arat, oyle bile bulursun.

Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu başlıkları kasıtlı mı açıyorsunuz anlamadım gitti. Eee Allahımızı seviyoruz ve baktık bilgimiz yok ne olacak. Boşuna mı bakmış olacağız.
Başlık ve konu hiç bağdaşmıyor ve yakışmıyor.

sarı bordo

Üye
    Konu Sahibi
Bu başlıkları kasıtlı mı açıyorsunuz anlamadım gitti. Eee Allahımızı seviyoruz ve baktık bilgimiz yok ne olacak. Boşuna mı bakmış olacağız.

Haklısın aceleyle açtığım bir konu arkadaşım çok uzakta telefonun hangi model olduğunu bilmiyor telefondanda hiç anlamaz zaten ona whatsup i indirmek için telefonun modelini öğrenmem gerekiyordu onu sordum boşuna baksan hem ne olurki sanki girmeye para ödüyorsun baktin bilmiyorsun cevap vermen gerekmez

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Haklısın aceleyle açtığım bir konu arkadaşım çok uzakta telefonun hangi model olduğunu bilmiyor telefondanda hiç anlamaz zaten ona whatsup i indirmek için telefonun modelini öğrenmem gerekiyordu onu sordum boşuna baksan hem ne olurki sanki girmeye para ödüyorsun baktin bilmiyorsun cevap vermen gerekmez

Whatsapp ın sitesine girsin blackberry versiyonu tek olması lazım

bu da Blackberry appwolrd linki ;)

• Beğen
Tepkiler: minoo

kunduzz01

Üye
Bilgiler icin:tşk:

minoo

minoo

Üye

Blackberry app yok mu arkadaşının telefonunda? Oradan aratsın whatsapp'ı. Sadece bb'ye uygun uygulamayı listeler zaten. Girip ücretsiz indirsin.

duran225

Üye
alt + rıght sıfht + h ye bas orda qosterır :)

delta4598

delta4598

Üye
orada göstermiyor en iyisi seçenekler>hakkında

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

:oke: Aynen kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt