allahını seven artık yardım elini uzatsın!!!!!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

masksis

Üye
    Konu Sahibi
allahını seven artık yardım elini uzatsın!!!!!!!!!!!!!!!
x3 nokıa telefonum ingilizce dilinden türkçe yapım dedim.phoneix adlı programı kullanmadan önce telefondaki bütün verileri bil. attım sonra programı kullanmaya başlayınca yarıda usb hatası verdi. şu an telefon açılışındaki nokıa yazısında sonra 4 sefer veyaz ışık yanıp sönüyor ve telefon kapamıyor.doğal olarakda bilgisayar telefonu görmüyor bekli ara kablodandır dedim kabloyu değiştirdim ama aynı telefon ne açılıyor nede format yiyor. sadece 4 sefer beyaz ışık yanıyor. şimdi bir allahın kulu yardım etsin!!!!!

Burak

Üye
servis olcak son çaren.

cemilerr

cemilerr

Üye
Onu servise göndermekten başka çaren yok onların öyle formatları var onu sen yapamazsın..

06lord06

Üye
Telefonuna virüs bulaşmış.Benim n70de aynısını yapıyordu telefonu açarken format varya n70lerde format attım geçti.

hasankanat

Üye
+#7370# bas sonra evet de bir de öyle dene belki olur .. Telefon yeni baştan açılacak dil seçeneklerinden türkçe dil seç olur inşallah

ercbal58

Üye
*#7379# belki dene bı

TheCower

TheCower

Üye
Yok alakası bile yok telefonuna yeni yazılım at. Jaf ile işini halledebilirsin.

Bulut_86

Bulut_86

Üye
aynı sorun bende vardı *yeşil okey tuşu 3 ve açma kapama tuşuna telefon açılana kadar bastım format attım bi dene olmazsa bir daha dene daha sonra telefonu güncelle benim telefon ara sıra beyaz ekran çıkarıyor şimdi idare diyorum telefoncuza boş yere para vermekten kurtuldum benim tek model n95 yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt