Allahın Adını Verdim Şu Konuyu Bana Bi Açıklayın ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

meocan55

Üye
    Konu Sahibi
Allahın Adını Verdim Şu Konuyu Bana Bi Açıklayın ...
edit.tamamdır halloldu :D

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
kardeş yakınlık uzaklık mesafesinden olabilirmi 2 çekimdeki nesne uzaklığı aynıysa başka bi fkrm yok :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Otofokus bildiğim kadarı ile 30cm'den kısa mesafelerde kaliteli çekim için netlik kazandırıyor daa bu senin sorunu ilk defa duydum.

PriZm

PriZm

Üye
ekranın herhangi bir yerine bas odaklanması için,ardından kamera tuşuna bas çek.

meocan55

Üye
    Konu Sahibi
kardeş yakınlık uzaklık mesafesinden olabilirmi 2 çekimdeki nesne uzaklığı aynıysa başka bi fkrm yok :)
mesafe aynı kardeş 2 resimde de

Otofokus bildiğim kadarı ile 30cm'den kısa mesafelerde kaliteli çekim için netlik kazandırıyor daa bu senin sorunu ilk defa duydum.
2 resimde de mesafe aynı kardeş.birinde harika diğerinde berbat çekiyor..bi bulanık bi net

ekranın herhangi bir yerine bas odaklanması için,ardından kamera tuşuna bas çek.
ekranın herhangi bir yeri derken kardeş ? nası olcak ki o iş ? :D

PriZm

PriZm

Üye
mesafe aynı kardeş 2 resimde de

2 resimde de mesafe aynı kardeş.birinde harika diğerinde berbat çekiyor..bi bulanık bi net

ekranın herhangi bir yeri derken kardeş ? nası olcak ki o iş ? :D

yani kameranın göstersiği yeri kastetmiştim:D bir kare çıkacak yeşil olması lazım yoksa odaklanmaz.

PriZm

PriZm

Üye

kameranın gösterdiği yerdeki beyaz kareden bahsediyorum. onu odaklamak istediğin nesnenin üstüne tıklayacaksın.sonrada foto tuşuna bas çek.basit:)

meocan55

Üye
    Konu Sahibi

kameranın gösterdiği yerdeki beyaz kareden bahsediyorum. onu odaklamak istediğin nesnenin üstüne tıklayacaksın.sonrada foto tuşuna bas çek.basit:)
tamam işte kardeş ona basılı tutuyorum netleşince yani odaklanınca bırakıyorum çekiyor burda sorun yok
sonra bidaha foto çekeceğim zaman odaklanma yerine tam tersi oluyor netten bulanığa doğru gidiyor basılı tutarken dolayısıyla bırakınca bulanık çekiyor
sonraki çekmemde bulanıktan nete
sonra netten bulanığa
...
...
..

böle gidiyo yani :D

PriZm

PriZm

Üye
:D ilk defa böyle bir şeyi senden duyuyorum:D

telefon sürümün kaç?

meocan55

Üye
    Konu Sahibi
:D ilk defa böyle bir şeyi senden duyuyorum:D

telefon sürümün kaç?

android sürümü 2.3.3
ana bant sürümü S5830XWKP7
falan da filan da işte :D bak koyorum peş peşe çektiğim 2 fotoyu reklam olacak ama :D

[/IMG]http://b1112.hizliresim.com/s/6/yb7h.jpghttp://a1112.hizliresim.com/s/6/yb81.jpg

meocan55

Üye
    Konu Sahibi

PriZm

PriZm

Üye
yazılımsal sorun olabilir aklıma başka fikir gelmiyor.ama donanımsal sorun olmadığı kesin çünkü o zaman oto fokus hiç çalışmazdı

meocan55

Üye
    Konu Sahibi
yazılımsal sorun olabilir aklıma başka fikir gelmiyor.ama donanımsal sorun olmadığı kesin çünkü o zaman oto fokus hiç çalışmazdı
sorunu galiba çözdüm :D ilginç bir yolla :D
şimdi ilk foto çekmemi yapıyorum ya.2.ye geçince bulanık çekiyodu.ama her çekmende kamerayı tekrar açınca sorun olmuyordu.ama buda üşendiriyordu insanı.çekiyosun kameradan çıkıosun bidaha giriosun..bende şöyle bir yol denedim :D ayarlardan fotoyu çektikten sonra izlemeyi açtım..fotoyu çekince zaten hemen bir tuşla kameraya dönüyorum.yani her çekmemde kamera ilk açılmış gibi oluyor :D biraz karışık oldu ama sorun kalktı..

kardeş yardımların için de teşekkür ederim :)

PriZm

PriZm

Üye
önemli değil:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt