Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allahın Adını Verdim Şu Konuyu Bana Bi Açıklayın ...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meocan55
Üye
Konu Sahibi
Allahın Adını Verdim Şu Konuyu Bana Bi Açıklayın ...
edit.tamamdır halloldu
DYNAMIXX
Üye
kardeş yakınlık uzaklık mesafesinden olabilirmi 2 çekimdeki nesne uzaklığı aynıysa başka bi fkrm yok
OttomaN TigeR
Üye
Otofokus bildiğim kadarı ile 30cm'den kısa mesafelerde kaliteli çekim için netlik kazandırıyor daa bu senin sorunu ilk defa duydum.
PriZm
Üye
ekranın herhangi bir yerine bas odaklanması için,ardından kamera tuşuna bas çek.
tamam işte kardeş ona basılı tutuyorum netleşince yani odaklanınca bırakıyorum çekiyor burda sorun yok
sonra bidaha foto çekeceğim zaman odaklanma yerine tam tersi oluyor netten bulanığa doğru gidiyor basılı tutarken dolayısıyla bırakınca bulanık çekiyor
sonraki çekmemde bulanıktan nete
sonra netten bulanığa
...
...
..
sorunu galiba çözdüm ilginç bir yolla
şimdi ilk foto çekmemi yapıyorum ya.2.ye geçince bulanık çekiyodu.ama her çekmende kamerayı tekrar açınca sorun olmuyordu.ama buda üşendiriyordu insanı.çekiyosun kameradan çıkıosun bidaha giriosun..bende şöyle bir yol denedim ayarlardan fotoyu çektikten sonra izlemeyi açtım..fotoyu çekince zaten hemen bir tuşla kameraya dönüyorum.yani her çekmemde kamera ilk açılmış gibi oluyor biraz karışık oldu ama sorun kalktı..