Allah'ım... :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Allah'ım... :(
affet beni Allah'ım :(

• Beğen
Tepkiler: abandonware

joker.lg

joker.lg

Üye
sen 90 doğumlu musun ? Gerçekten ?

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Ne yaptın kim bilir :ehe Dökül bakim ? :D

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Ne Yaptı Acaba :hmmm

M. tAHA

M. tAHA

Üye
ne yaptın len :D

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi

Bundan yaklaşık 1 yıl önce çelişkiye düşüp dinden çıkmıştım... 6 ay boyunca o şekilde yaşadım.. sonra yaptığım hatayı anladım ama Allah katında küfür yani kafirlik çok günah.... :ah

M. tAHA

M. tAHA

Üye
af dile metin canı gönülden

ismail

ismail

Üye
daha 16 yaşındasın 1 yıl önce 15 oluyoki daha yeni gelişim içindesin buyüzden arada insanlara bazı sapkınlıklar gelio ama sen ışığı bulmuş ve tevbeni etmişsin :oke:

fLuke!

fLuke!

Üye
Evet 14-15-16 insan için tehlikeli yaşlar.

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Ben, bana dini yanlış anlatan insanlar yüzünden dinden çıkmıştım. Olmayan şeyleri, uydurma hadislerle dine katan hacı-hocalar yüzünden çıkmıştım. Televizyon kanallarına çıkıp saçmalayan, kendilerine "alim" denilen insanlar yüzünden çıkmıştım. "dinden çıkanı öldürme, zina yapanı recm etme" vs. gibi vahşi şeyleri İslam'da varmış gibi gösterenler yüzünden çıkmıştım. O yüzden onlara öylesine öfkeliyim ki...

spy ghost

spy ghost

Üye
kanal ismi tam aklımda olmadığı için net birşey söyleyemeceğim geçenlerde abimle televizyon izlerken bir kanala denk geldik şahsiyetmiz ise sahte peygamber , birisi birşey soruyor bekliyor (vahiy geliyormuş gibi davranıyor) sonra cevabı söylüyor :d: dini karalıyorlar yani :off: zamana damga vuran isimlerden biri "yusuf islam" bir sözü var bu adamın "Müslümanları görseydim Müslüman olmazdım, iyi ki İslamı Kur'an'dan öğrenmişim." :oke: bu adam gibi olmalısın

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
kanal ismi tam aklımda olmadığı için net birşey söyleyemeceğim geçenlerde abimle televizyon izlerken bir kanala denk geldik şahsiyetmiz ise sahte peygamber , birisi birşey soruyor bekliyor (vahiy geliyormuş gibi davranıyor) sonra cevabı söylüyor :d: dini karalıyorlar yani :off: zamana damga vuran isimlerden biri "yusuf islam" bir sözü var bu adamın "Müslümanları görseydim Müslüman olmazdım, iyi ki İslamı Kur'an'dan öğrenmişim." :oke: bu adam gibi olmalısın

Evet biliyorum Yusuf Islam'ın bu sözünü, ne kadar güzel söylemiş :oke: Yolumuz Kur'an olmalı...

- - - Eklendi - - -

o adamı biliyorum yav iskender evrenesoğlu adında manyak biri

spy ghost

spy ghost

Üye

Evet biliyorum Yusuf Islam'ın bu sözünü, ne kadar güzel söylemiş :oke: Yolumuz Kur'an olmalı...

- - - Eklendi - - -

o adamı biliyorum yav iskender evrenesoğlu adında manyak biri
kafam bozuk olunca onu izliyorum iyi gülüyorum :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt