• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Allah rızası için müzigin adını bilen söylesin..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icazet

icazet

Üye
    Konu Sahibi
Allah rızası için müzigin adını bilen söylesin..
Arkadaşlar alanyada bir diskoda çalıyordu bende hemen ses kaydı yaptım kayıt biraz kötü biliyorum ama siz degerli kardeşlerim yardımcı olur diye düşündüm..buyrun kayıtın linkini veriyorum

SHAZAM + SOUNDHOUND denedim bulamadılar :/ :/ kafayı sıyırmak üzereyim..

x-scarface

x-scarface

Üye
Ben oralardayım hiç böyle bir şarkı duymadım hangi mekandı hatırlıyormusunuz Bellman, Robin, Janus? Birde ne zaman çektiniz kaydı?

icazet

icazet

Üye
    Konu Sahibi
geçen hafta robinde..

- - - Eklendi - - -

Ben oralardayım hiç böyle bir şarkı duymadım hangi mekandı hatırlıyormusunuz Bellman, Robin, Janus? Birde ne zaman çektiniz kaydı?
geçen hafta robinde..

xmustx

xmustx

Üye
malesef

icazet

icazet

Üye
    Konu Sahibi
:/ :/

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Sorsaydin ordakilere keske :) Muziklede aram yokki Angarali Namik olsa neyse :)

- - - Eklendi - - -

Bu sarkinin nesine hayran kaldin yav.Ses kotu belki ondandir ama bana igrenc geldi :)

icazet

icazet

Üye
    Konu Sahibi
yabancı şarkılara bitiyorum hocam bunuda arşive eklemek istedim ha programla bulunacak bişey degil biliyorum belki burdaki kardeşlerimin telefonunda, bilgisayarlarında vardır diyerek sadece kimin söyledigini ögrenmek istedim ve tabi mümkünse link :D

marist

marist

Üye
Belki oraya özgü müziklerdir. Rica etseydin verebilirlerdi. Abim bir bardan tüm müziklerini almıştı.

• Beğen
Tepkiler: 47MaDo47
icazet

icazet

Üye
    Konu Sahibi
:) ne bileyim hocam herneyse madem konu kapatılsın

marist

marist

Üye
Tamam.

• Beğen
Tepkiler: 47MaDo47
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt