bence aradığınız fiyatlarda alına bilecek en iyi tel htc wildfire .Arkadaşım almıştı detaylı inceleme fırsatım oldu fiyatına göre gayet üstün özelliklere sahip..
ama nedense şu hep denıyor o ankı el duruman baglı soguk vb şeylerde basmatıkler daha cok tercıh edılıyor . o kişinin yasamına gore degişiyor . ve bozulma surecınde hangısı daha cabuk bozuluyor yanı laf ıcabı bozulma
üstad sen de bi karar ver artıkace al,fiyat performans açısından en iyisi odur.işletim sistemi sorun değilse video çekimi de iyi istiyorsan 100tl artırcaksın bütçeyi wave 2 alacan.fakat büyük telefon sen bence ace al
üstad sen de bi karar ver artıkace al,fiyat performans açısından en iyisi odur.işletim sistemi sorun değilse video çekimi de iyi istiyorsan 100tl artırcaksın bütçeyi wave 2 alacan.fakat büyük telefon sen bence ace al
Hiç uğraşma git Samsung galaxy gio al 549 tl ben şu anda kullanıyorum işlemci 800 mhz ram 279 mb ekran çöz 16 bit android 2,2,1 froyo sadece kamera dert etmezsen oda 3 mp
dostum o fiyata senin hayallerini süsleyen sıfır bi tel bulamazsın sen bence buarada da gördüm 2.el temiz bir samsung wave al wave 2 değil ama ekranı video çekimi resimleri sesi video oynatması samsung apps desteği 1 numara bir telefon tavsiye ederim hatta telin adını amca googleye yaz ekşi sözlükte millet telefonu anlatırken döktürmüş sonuç artık sorma belliki millet bıkmış samsung wave alllll...ben kullanıyorum dalga müthiş bi tel canım canım
nasıl bir eksik yahu akıl var mantık var kusursuz telefon mu olur yarın alırsın en fiyakalısın gene sıkılırsın .al işini gorcek birtane gerisini boşver
nasıl bir eksik yahu akıl var mantık var kusursuz telefon mu olur yarın alırsın en fiyakalısın gene sıkılırsın .al işini gorcek birtane gerisini boşver
Kardeş CoDeYs doğru söylüyor...
Bende alıcam 1 ayı geçti hala daha telefon alacam
Bir türlü karar veremiyorum bende....
Birinin bir tarafı çürük diğerinin başka tarafı...
Hepsini istediklerimiz var tabiki ama 1.000,00_TL den fazla olunca bizim keseyi etkiliyor ve de aradığımızı bulamamaya devam ediyoruz..
Bence en çok önem verdiğin; olmasını istediğin özelliklerin hangi telefonda olduğunu belirle önerilerden ve bekleme git al... Yada bekle bir iki yıl 3 boyutlu konuşma sağlayan bir telefon al