Allah Rızası Için Biri Yardım Etsin(avast Antivirüs)

Sponsorlu Bağlantılar

emere

Üye
    Konu Sahibi
Allah Rızası Için Biri Yardım Etsin(avast Antivirüs)
arkadaşlar ben avast antivirüs kullanıyorum ilk zamanlar bişey yoktu ama son 5-10 gündür 3-5 dakikada bir avast bağlantı zaman aşımı beklemeye devam edilsinmi diye mesajlar alıyorum bunu nasıl engelliyebilirim veya ayarlarda bir yanlışlıkmı yaptım yardımlarınızı bekliyorum(şimdiden teşekkürler).....saygılar.....

hasisa

hasisa

Üye
kaldır tekrar kur bir de öyle dene

manyak_adam

manyak_adam

Üye
kaldır onu baska bır program kullan

yasininyeri

yasininyeri

Üye
kaldır onu avg ye gec avastan milyon kez iyi onu beyenmessen fix lenmiş nod32 dene ben diyorum bu devirde hala avast kullanan kaldımı diye ...

o sorunun sana nedenini söyleyeyim... güncellme yaptıktan sonra güncelleme sırasındaki dosyanın alınamaması yada dosaynın kayybolmuş yada virüsler tarafından etkisiz hale geitirlmiş olmasıdır:)

figenn1970

Üye
avasttı kurdum kovuyom gitmiyo ne yapiiim yardım ltfn

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Ne AVG Ne AVİRA Ne AVAST Ne NOD32... BitDefender Antivirus 2008 ve BitDefender Total Security 2008 e Hepisini Tek Geçerim... (:

İş Yerimdeki Pc de BitDefender Antivirus 2008
Evimde Pc de BitDefender Total Security 2008 Kullanıyorum... (:

Mükemmel Ötesi Tavsiye Ederim... (:

XMEN_43

XMEN_43

Üye
onu kaldır yeni virüs programı indir

Ordinaryüs

Üye
Konunun açılım tarih ve saati: 05.01.2006, 15:46.
Konuyu açan arkadaşın foruma en son giriş tarih ve saati: 23.12.2007 15:51
Konulara yorum yazmadan önce konunun güncel olup olmadığına dikkat edelim derim.

--------------- Ekleme ---------------

avasttı kurdum kovuyom gitmiyo ne yapiiim yardım ltfn

Programını kullanarak bilgisayarından kaldıramadığın programları kaldırabilir, silebilirsin.

exe1454

exe1454

Üye
avast kadar berbat program gormedim bende kullanıyodum kaldırdım bence sende kaldır

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
kaldırma arkadaşım direk güncelleme at 5-6 el.

fanatikprisoner

fanatikprisoner

Üye
Ya hala AVAST Kullanan var ya valla helal olsun unutmayın demo ve c r a c k lenmiş programlar sizi sandığınız gibi korumaz...
Kaspersky 2009 internet Security (Tecrübe sahibi değilseniz ki ülkemizde çoğu kişi laf olsun diye kullanıyo interneti sosyalleşmek adına. Ama göründüğü kadar basite alınabilecek bi durum yok bence kişisel bilgileriniz kullanılırsa duruma açıklık gelene kadar geçirdiğiniz psikolojik bunalım yeter....
2000 YTL değerinde pc kullanıyo adam avast kuruyo ben gördüm ondan yazıyorum hani ayda 5 ytl ayırıp korunabilirsiniz....

sakarya:zekit

sakarya:zekit

Üye
Arkadaşım onu kaldır nod32 yi kur, nod32 nin üstüne şu an yok.:)

ademaga

Üye
kardeş yenisini yükle

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Konunun açılım tarih ve saati: 05.01.2006, 15:46.
Konuyu açan arkadaşın foruma en son giriş tarih ve saati: 23.12.2007 15:51
Konulara yorum yazmadan önce konunun güncel olup olmadığına dikkat edelim derim.

--------------- Ekleme ---------------

Programını kullanarak bilgisayarından kaldıramadığın programları kaldırabilir, silebilirsin.

Aynen katılıyorum arkadaşlar elinizden geldiğince güncel konulara cevap yazın ve bide şu var sakın ha sakın avast kullanayım demeyin.Eğer avast varsa kaldırın başka bir antivirüs kullanın.Çünkü en kötü antivirüs bile ondan iyidir.İnanmayan 3 gun bilgisayarını geriye alsın ondan sonra baksın bakalım avast antivürüsi pc den kaldırabiliyormu mahvediyor makinayı.
PC ye en en en çok zarar veren iki şey
1 rolback professional

2 Avast antivirüs

Bu ikisini kesinlikle ama kesinlikle kullanmayın :megafon:

dinccine

Üye
yeniden kur

Üst Alt