Allah rızası için biri bunu anlatsın bana!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gunebakmazfatih

Üye
    Konu Sahibi
Allah rızası için biri bunu anlatsın bana!!!!
Bilgisayarımdaki kablolu interneti kullanarak galaxy s telefonumdan internete girmek istiyorum bilen biri nasıl yapıldığını anlatırsa çok sevincem.

burakalps

Üye
Böyle bir soru soruyorsunuz fakat bu bilgiyi nereden edinerek bize yönelttiniz.Bahsettiğiniz bağlantının yapılabilmesi mümkün değil gibi görünüyor.

Masha

Masha

Üye
Ben bir yerden duymuştum sanırm masaüstü değilde laptop tan yapılıyordu. Bluetoot sayesinde

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Evet bluetooh sayesinde internete girmek mümkün Bu çoğu telefonda oluyor Symbian da falan ama androidde varmı bimiyorum büyük ihtimalle vardır cevap bekleyelim görelim :bigstar:

ozggurr

ozggurr

Üye
Wireless router ile wifi uzerinden baglanabilirsin ama direkt kablo opsiyonu var mi merak ettim ben de..

gunebakmazfatih

Üye
    Konu Sahibi
Böyle bir soru soruyorsunuz fakat bu bilgiyi nereden edinerek bize yönelttiniz.Bahsettiğiniz bağlantının yapılabilmesi mümkün değil gibi görünüyor.

ya arkadaşlar böyle bişey var yapılıyor hatta bu iş için birde connectivity gibi bir program var ama bu program xp için bulamıyorum. Ayrıca başka bir yerde bunun yapıldığını yazmışlar ama henüz anlatan olmadı...

mc_shekil

mc_shekil

Üye
......:hmmm

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Googleandroid.com a girip kou açarsan orda cevap dönebilirler kusura bakmayın reklam amaçlı değil yardım amaçlı yorummu şikayet edip bilgi alacağım

sanal-dahi

sanal-dahi

Üye
arkadaslar boyle bır ımkan yok programda yok bunu bayagı arastırdım sadece tam tersı mevcut bır program buldum oda androıd uzerınden pc ye ınternet baglantısı yapılabılıyor yanı telefonu modem olarak kullandıran programlar var dıger turlu pc den telefona ınternet kablolu sekılde mumkun degıldır:bigstar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt