Uygulama Allah rizasi icin bi bakin ya kafayi yicem.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klavuzm

klavuzm

Üye
    Konu Sahibi
Allah rizasi icin bi bakin ya kafayi yicem.

Bu Konu Mobil Sürümden Açıldı

klavuzm

klavuzm

Üye
    Konu Sahibi
T20 ye cyanogen mod yukledim ama bazi oyunlari actigimda siyah ekran geliyor oylece kaliyor bi yardim edin ya lutfen.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

sexafon06

sexafon06

Üye
T20 ye cyanogen mod yukledim ama bazi oyunlari actigimda siyah ekran geliyor oylece kaliyor bi yardim edin ya lutfen.

O oyunlar oncedende siyah ekranmiydi yoksa sonradan mi oldu?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
cm vsync çalışmuyodur siyah ekran çıkınca geri tuşuna bas oyuna tekrar gir

klavuzm

klavuzm

Üye
    Konu Sahibi
sexafon onceden orjinal romda olmuyordu yaa cyanogen yukleyince oldu. rom da yukleyemiyorum cwm acilmiyor. huawei logosunda donup kaliyor. rom manager ve odin de ise yaramadi. cwm yi tekrar yuklemeye calistim yine olmadi. cwm yine acilmiyor.

klavuzm

klavuzm

Üye
    Konu Sahibi
ali58_58 ya oyunu acar acmaz siyah ekran geliyor zaten ve geri tuşuna basinca bi degisiklik olmuyor siyah ekran ayni kaliyor. ev tusuna basip geri girdigimde de ayni ...

klavuzm

klavuzm

Üye
    Konu Sahibi
:(

klavuzm

klavuzm

Üye
    Konu Sahibi
sorunu cozdum

Turkcell T20(Huawei U8650) için çıkarılmış olan orjinal romları yüklemek için kullanabileceğiniz rehber...

-Telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın ve depolama birimini açın.
-Hafıza kartınızın içine "dload"(tırnak işaretleri olmadan) adlı yeni bir klasör oluşturun.
-İndirmiş olduğunuz Orjinal Rom dosyasının içindeki "uptade.app" adlı dosyayı "dload" klasörünün içine atın.
-Ardından Depolama Birimin Kapatın ve telefonunuzu normal hale getirin.
-Hızlı önyüklemenin kapalı olduğundan emin olun.(Ayarlar>Uygulamalar>Hızlı Önyükleme)
-Telefonu kapatın.
-Ses Açma(+), Ses Kısma(-) ve Power tuşuna yükleme ekranı gelene kadar basılı tutun.
-5 dakika içerisinde yeni romunuz yüklenmiş olacaktır.
-Şarjınızın %75 ve üstünde olduğundan emin olun.

http://www.turkcell.com.tr/Downloads/servis-yazilimi/android/turkcellT20/T20ROMNFC_22.11.11.zip buyrun orjinaL Rom Linki Umarım işe yarar ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt