Allah rızası İçin Bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turtle55

Üye
    Konu Sahibi
Allah rızası İçin Bakın
arkadaşlarım benim telefonum nokia 6630 ve tuş takımımda sorun yaşıyorum 2. tuş no tuşu ve yldız tuşlarına basmıyor diğer tuşlara basıyorum neyden kaynaklanan bir sorundur acaba ve aynı sorunu nokia 1110 da da yaşıyorum ne yapmam gerek bana yardımcı olun telefonculara gittim 70 ytl masrafı çıktı zaten telefon 20 milyon ediyor bana yardımı çok görmeyin saygılarımla...

karayel90

karayel90

Üye
bende 6630 kullanıcısıydım herhalde telefonunuzun işlemciye giden tuş yollarında bi sorun var gibi görünüyor ama görmeden bişi diyemem

abdülhey25

abdülhey25

Üye
kardeş belki kapakla ilgili bi sorndur kapağı ve tuş takımlarını değiştirip orjinallerini alırsan sorun çözülebilir benim de 6630 aşşağı tuşuna basınca 2 tuşuna basmış oluodu ben kapağı ve tuş takımını değiştirdim sorun kalmadı...

SilentOne

SilentOne

Üye
bncede bi tuştakmımı değiştirrtir

karayel90

karayel90

Üye
oda olabilir :D

turtle55

Üye
    Konu Sahibi
var ya siz gelmiş geçmiş en iyi dostlarımsınız beni masraftan da kurtardınız 70 ytl gidecekti hakkınızı helal edin kardeşlerim

karayel90

karayel90

Üye
işe yaradımı kardeş tuş takımını değiştirmen

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
orjinal tuş kilidini değiştirmiycen hiç bi zmn

abdülhey25

abdülhey25

Üye
yardımcı olduysak ne mutlu bize... :)

turtle55

Üye
    Konu Sahibi
bir de kardeş 1110 da sorun devam ediyor 6630 için sağ ol 1110 da önceden su geçmişti telin içine sonra servise gönderdik servisten gelince 1 ay kullandım daha sonra dün işte arka kapağı açtım ve bataryayı telefonu kapatmadan çıkarttım ve daha sonra tuş takımına birşey oldu yes tuşu ve alt tuşlar yıldız tuşu 0 kare gibi tuşlara basılmaz oldu şu konuda da bana yardımcı olun lütfen?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt