Allah rısası için biri baksın çok zor durumdayım ? birlikte aç hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Allah rısası için biri baksın çok zor durumdayım ? birlikte aç hatası
Arkadaşlar arkadaşım bilmeden pcye uğraşmış filmler klasörunun üstüne gelmiş ve birlikte açı tıklamış sonra adobe readeri seçmiş şimdi bütün klasörlerimde adobe reader var ve hiç bi klasör açılmıyo Allah aşkına yardım edin ne yapmam gerek ?

fnldstntn

Üye
Nasıl yapmış onu ben denedim yapamadım....Pc yi 2 gün geri almayı dene....

• Beğen
Tepkiler: Byhaydar
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nasıl yapıcam nerden biraz tarif edermisin pcde biraz amatörümde

---------- Eklendi @ 17:54:14 ---------- Yazıldı @ 17:51:04 ----------

Nasıl yapmış onu ben denedim yapamadım....Pc yi 2 gün geri almayı dene....

nasıl yapıcam nerden biraz tarif edermisin pcde biraz amatörümde

TheCower

TheCower

Üye
Vay be bunu ben de yapamam. Dene Denetim Masası > Performans ve Bakım > Sistem > Sistem Özelliklerinden Sistem geri yükleme... Burdan ayarlarsın C: ya da D:

• Beğen
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yav arkadaşlar bu geri alma galiba yüklenen prolarla ilgili biz bişey yüklemedikki sadece bi ayarı değiştirdik şimdi bu geri alı yaparsam 2 gün önceki ayarlarmı olur öyle oluyosa geri alayım ?

---------- Eklendi @ 18:07:19 ---------- Yazıldı @ 18:05:41 ----------

yani eğer geri alırsam 2 gün önce bilgisayarın ayarları nasılsa öylemi olur ?

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
oh beee tamadır arkadaşlar sorun düzeltildi sistemi 1 gün geri aldım herşey düzelti. gerçekten çok çok çok teşekkürler . Allah razı olsun sizden

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Geçmiş olsun Haydar'ım
Aman dikkat!

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eyvallah hidayet abi ya şimdi bide yeni aldık daha 1 ay oldu pek daha içini dışını tam olarak öğrenmedim. Onun için tek bi hata yaptığında hemen endişeleniyo insan bi daha düzeltemen gibi bi his geliyo onun için biraz korktum :)

u_cosar

u_cosar

Üye
Geçmiş olsun aman dikkat

• Beğen
HakaN-06

HakaN-06

Üye
Başlık dikkatimi çekti senin özel sorununla Allah korkusunun ne alakası var :hmmm

savas_yal

savas_yal

Üye
geçmiş olsun :)

• Beğen
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Başlık dikkatimi çekti senin özel sorununla Allah korkusunun ne alakası var :hmmm

eee işte o anki psikolojim düşün artık :) bilmem öyle birden olunca :)

---------- Eklendi @ 19:30:34 ---------- Yazıldı @ 19:29:52 ----------

Geçmiş olsun aman dikkat

aman aman aman :) sağol uğur :)

---------- Eklendi @ 19:33:29 ---------- Yazıldı @ 19:30:34 ----------

sağol yalçın :)

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
Sorun çözüldümü ?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Eyvallah hidayet abi ya şimdi bide yeni aldık daha 1 ay oldu pek daha içini dışını tam olarak öğrenmedim. Onun için tek bi hata yaptığında hemen endişeleniyo insan bi daha düzeltemen gibi bi his geliyo onun için biraz korktum :)

Boza boza öğrenilir bu melet Haydar :ehe
Onun için fazla stres yapma

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Adobeyi kaldırman yeterliydi sorun çözülecekti, geç cevap oldu ama bir daha karşılaşırsan geri yükleme yapmayasın diye açıklamada fayda vardır diye düşündüm. Geçmiş olsun.

• Beğen
Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Arkadaşlar arkadaşım bilmeden pcye uğraşmış filmler klasörunun üstüne gelmiş ve birlikte açı tıklamış sonra adobe readeri seçmiş şimdi bütün klasörlerimde adobe reader var ve hiç bi klasör açılmıyo Allah aşkına yardım edin ne yapmam gerek ?

Sistem geri yukleme yapmana gerek yoktu. Bu sorunla ilgili olarak forumda ayni sorundan muzdarip arkadaslarimiza onerdigim bir program var, onu tasiye ediyorum. Anlamsiz "Birlikte Aç" iliskilerini silebilecegin basit ve kucuk bir program.

"unassoc 1.4" Google sana bulman konusunda yardimci olacaktir.:oke:

• Beğen
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sistem geri yukleme yapmana gerek yoktu. Bu sorunla ilgili olarak forumda ayni sorundan muzdarip arkadaslarimiza onerdigim bir program var, onu tasiye ediyorum. Anlamsiz "Birlikte Aç" iliskilerini silebilecegin basit ve kucuk bir program.

"unassoc 1.4" Google sana bulman konusunda yardimci olacaktir.:oke:

Tamam denerim teşekkürler :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt