Allah Kahretsin Bu Şerefsizleri Yine Şehit :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asfenerli

asfenerli

Üye
    Konu Sahibi
Allah Kahretsin Bu Şerefsizleri Yine Şehit :(
[h=1]Mayına basan asker şehit oldu[/h]
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 24 askerin şehit olduğu saldırının ardından başlatılan operasyonlar kamsamında mayına basan bir asker şehit oldu.

Çukurca'daki dünkü hain saldırının ardından bugün sabahın erken saatlerinden itibaren Skorksky tipi helikopterlerle Kavuşak, Işıklı ve Kazan Vadisi bölgesine özel eğitimli komandolar taşındı. Skorskylerin hemen ardından 2 Kobra helikopteri Haskel Dağları üzerinden geçip Zap Vadisi boyunca bölgeye bomba yağdırdı. Sevkiyat sırasında helikopterden inen bir asker mayına basarak şehit oldu.

Şehit askerin kimliği hakkında herhangi bir açıklama yapılmazken, bölgede hava destekli geniş çaplı operasyonların sürdüğü belirtildi.

pelın_

yinemı ya:ağlarım:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bunlar olanlar anlayın artık mayın o bu süsü verılıyo
sehit sayısı olan rakamdan cok daha fazlaa medyaya söyletmıyorlar.Allahm yardım et sen daha kötu seyler cıkmasın ortaya

y n s c n

y n s c n

Üye
Başımız sağolsun..

asfenerli

asfenerli

Üye
    Konu Sahibi
ya dün fox'u izliyorum şehit haberini aldım 5dk sonra son dakika dediler reuters diye bir gazete mi ne Türk askerinin sınırı 3-4 km geçtiği yazıyor bu adamlar bu bilgiyi nereden aldı ve neden hemen yayınladı acaba??bu bilgi pkk şerefsizlerine açık mesaj olabilir mi???anlamıyorum ya resmen Türk askeri sınırı geçti dikkatli olun mesajı verildi orada önce içimizi ve destek veren ülkeleri temizlememiz lazım :@

----------Eklendi @ 13:48:04 ---------- Yazıldı @ 13:46:17 ----------

bunlar olanlar anlayın artık mayın o bu süsü verılıyo
sehit sayısı olan rakamdan cok daha fazlaa medyaya söyletmıyorlar.Allahm yardım et sen daha kötu seyler cıkmasın ortaya

ne kadar doğru bilmiyorum ama çatışmadan sağ çıkan askerlerimizden birisi annesini arayarak yaralı sayısının 60-70 olarak söylemiş umarım yanlıştır.eğer yaralı böyleyse şehit sayısı da :((( umarım yanlıştır.

pelın_

ya dün fox'u izliyorum şehit haberini aldım 5dk sonra son dakika dediler reuters diye bir gazete mi ne Türk askerinin sınırı 3-4 km geçtiği yazıyor bu adamlar bu bilgiyi nereden aldı ve neden hemen yayınladı acaba??bu bilgi pkk şerefsizlerine açık mesaj olabilir mi???anlamıyorum ya resmen Türk askeri sınırı geçti dikkatli olun mesajı verildi orada önce içimizi ve destek veren ülkeleri temizlememiz lazım :@

ne kadar doğru bilmiyorum ama çatışmadan sağ çıkan askerlerimizden birisi annesini arayarak yaralı sayısının 60-70 olarak söylemiş umarım yanlıştır.eğer yaralı böyleyse şehit sayısı da :((( umarım yanlıştır.
,,

evet bende duydum annem söledi dün akşam inş dogru diyildir ama

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
anadolu ajansına haber akıyor yayınlanmıyor.yasak konuldu.bugun meclıs yıne kapalı oturumla toplanacak kamera yok bısey yok gızlı görusme olacak
bu saatten sonra anca dua edelım biz ne dıyım benım arkadasımın eşide özel hakeratta orda.sayı cok fazla dıyo söylenmıyo ama saklanıyo :( al mayın o bu yavas yavas söyleyecekler

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
gönlumuz ondan yana ama ama :(

greenmile

greenmile

Üye
Reuters gazete deil haber ajansi dunyanin en iyi haber ajanslarindan biridir sendeki bilgiyi senin haberin olmadan bile alir

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...