allah için yardım fikri olan n8 için

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

izzo47

Üye
    Konu Sahibi
allah için yardım fikri olan n8 için
n8 elimden düştüü bişi olmadı ama 2 gun sonra owiden maps ındırdım suan tel kapalı açtıgımda ekran yanıo ama goruntu gelmıo kapanıo kendılıgınden tel ama şarja taktıgımda tel kapanıp acılıo ama pip sesını cıkarıo yar dım ne olur

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Sana Yetkili Servis Yolu Görünmüş

melgklay

melgklay

Üye
Valla söylemek istemezdim ama arkadaşa katılıyorum.. Götürünce düştü falan deme oviden map indirdim böyle oldu de..

ipkry

ipkry

Üye
Bence yazılımsal bir sorun oluşmustur, benim N70 varkende böle oldu garantisi bitmişti normal bir telefoncuya verdim oda içini açtı kurcaladı içine etti telefonun, diyeceğim hazır garantili durumdayken istersen bir nokia shop'a götür yada yazılımını yeniden kendin kur umarım düzelir:oke:

aagkn

aagkn

Üye
Öncelikle geçmiş olsun;
arkadaşım sen yinede yetkili servise götür eğer sorun yazılımsal ise (ki öyle görünüyor) tahminen çok fazla bişey tutmaz

redkit43

redkit43

Üye
dostum öncelikle hard reset at diycem ama .ekran gelmiyo diyosun o yüzden tuş takımı çıkmaz....telefonu usb den pc ne bağla....cihaza uygun ovi yazılımı pc nde olsun...(yoksa nokianın web siesinden indir) ovi yazılımıyla cihazını eşleştir.yazılım güncellemeyi bir dene belki düzelir....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt