Allah bu gençlere akıl fikir versin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
Allah bu gençlere akıl fikir versin
Allah bu gençlere akıl fikir versin
Gençler bu ara öyle bir oyuna sardı ki tehlikeli mi tehlikeli! İşte son olarak bir gencin yaralanmasına neden olan o oyun;

Halkalı-Sirkeci arasında sefer yapan banliyö treninden sarkan bir çocuk, karşı yönden gelen başka bir trene tekme atınca dengesini kaybederek, raylar üzerine düştü. Mucize eseri her iki trenin de altında kalmaktan son anda kurtulan 16 yaşındaki çocuk, yaralandı.

Halkalı-Sirkeci arası sefer yapan banliyö trenine binen Ümit Ç., Ataköy 1'inci Kısım civarında trenin kapılarını açarak dışarı sarktı. Bu sırada Sirkeci yönünden gelen başka bir trene, açık olan kapıdan tekme atmaya çalışan Çatalca Meslek Lisesi öğrencisi, dengesini kaybederek, düştü. Ümit Ç.'nin raylar üzerinde gören diğer yolcular ise, hemen imdat frenini çekerek hareket halindeki treni durdurdu. Raylar üzerinde kanlar içinde yatan çocuğu trenden inen yolcular hattın dışına taşıdı.

Yüzünde yaralanmalar ve bacağında kırıklar oluşan Ümit Ç.'ye ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, daha sonra olay yerine sedye getirilmesini bekledi. Sağlık ekipleri müdahele ederken çocuk verilen telefonla ailesine, durumunun iyi olduğu bilgisini verdi. Sedye gelene kadar da sağlık ekipleri yaralı çocuğu konuşturarak bilincini açık tuttu. Daha sonra getirilen sedyeye konulup ambulansla Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

 


Revengeful

Emekli Yönetici
Müstahak
 
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
bu olayı sadece akıl ile açıklayamayız
 
fatih5825

fatih5825

Üye
GeriZekaLı..:)
 
Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
akılsız ya nie karşıdan gelen trene tekme atıyon
 
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
az önce haberlerde verdı Allah'ım ya akıl işte
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt