Benim verdiğim vergiyle oralara hizmet gidiyor.Ve bu namussuzlarda faydalanıyor. Bu düşüncelere sahip olanalara hakkım haram olsun,neslinden çıksın.Bu kadar anlayışlı bir devlete,bir millete bunu reva görenler VATANSIZ KALSIN, ÇIKARCI SÖMÜRGECİLERİN ALTINDA SÜRÜNSÜNLER...
--------------- Ekleme ---------------
O mesajları atan ve onun gibi düşünen aklı zehirlenmiş kürt kökenli TÜRK hemşerilerime...
Bak kardeşim, sana kardeşim diyorum çünkü istesen de istemesen de seninle aynı vatan da yaşıyoruz en azından aynı tarihi aynı kökleri paylaşıyoruz.Bu toprakların müdafacısı ve sahibiyiz.Hakaretlerindeki dil yetkinliğine ve kelime zengiliğne bakılırsa eğitimli hatta entellektüel sayılabilecek birsin ve eminim ki bu topraklarda ne çileler çektiğimizi buraları nasıl koruduğumuzu biliyorsun.Maraşın nasıl Kahraman,Antepin nasıl Gazi,Urfanın nasıl Şanlı olduğunu anlatmama, çanakkale de ölen dedelerinin akrabalarının sayılarını hesaplamaya gerek bile yok.Ben sadece bu kadar eğitimli,pırıl pırıl beyinlere hangi yaşta ve nasıl bir virüs bulaştırıldığını anlayamıyorum.Ben hiçbir kürt kökenli TÜRK ten nefret etmem edemem çünkü mert insanlardır,doğru sözlüdürler, fiziksel olarak da yiğit adamlardır.Nereden biliyorum, çünkü bir sürü arkadaşım var doğu yörelerinden.Hepsiyle konuşuyoruz, fikir alış verişi yapıyoruz.Hepsi evet Kürt'üm ama kanım Kürt, kalbim Türk diyorlar.Hepsi tek şeyden şikayetçi "bu devlet bize yeterince ilgi gösteremedi,sahiplenemedi; o yüzden leş kargaları türedi" diyorlar.Haklılar sen oradaki genci alıp eğitim vermezsen,iş vermezsen eloğlu kıtalarca uzaktan gelip eline silah da verir, sırtını sıvazlayıp dağa da çıkarır.Ama bu sorunlar böyle "biz başka devlet olalım,Ögür olalım,Yalnız olalım,Kendi kuralımızı kendimiz koyalım demekle olmaz". Devletten beklediklerini açıkça belitmekle ve birşeyleri düzeltmek için özveride bulunmakla olur.
Varsayalım bu gün çok büyük kutlamalarla "Büyük Kürdistan" kurulmuş olsun.Elini vicdanına koy; var mı basiretli bir devlet adamı, terörist demiyorum, DEVLET ADAMI.Yok,niçin yok biliyor musun? Çünkü eğer olsaydı, sizi bizden koparmak isteyenler amaçlarına ulaştıklarında sizi koyun gibi güdemeyeceklerdi.Eğer demin yazdığım o tehlikeli ve gereksiz hayaliniz gerçekleşse ne olacağını eminim biliyosun.Önce sizi kendi aranızda bölecekler,içinize nifak sokacaklar,dininizi ve hatta kültür mirasınız Kürtçenizi yok edecekler.Sonra "durun bakalım siz devlet olacak kadar basiretli değilsiniz ,biz sizi bir adam edelim, size DEMOKRASİ getirelim diyecekler." Veee son.. Sizi de Irak gibi parçalayıp kurulan devleti dünaynın en hain ırkı olan yahudilere servis edecekler.Diyeceksin ki biz ne olacağız.İşte başta sırtınızı sıvazlayanların gerçek yüzü o zaman çıkacak ortaya "Gidin bir dağ bulup yaşayın,biz sizi bu günler için dağlarda yaşamaya alıştırdık" diyecekler.İşte onlarla farkımız da bu.Ben seninle şu an yüz yüze gelip ölesiye kavga estem bile, yine bir yabancıya senin hakkında söz söyletmem, ama onlar önce övüp sonra ezerler,incitirler sizleri.Öyle şey olur mu diyorsun?Olur.Bak örneği bile var. O hain yahudiler zamanında mezopotamyaya yakın bir yerde bir ülke oluşturabilmek için, Avrupa'da kendi ırkdaşlarını katlettirdiler.Suç Hitler'e kaldı.Onlar kendi ırkdaşlarıydı, bu katliamları reva gördüler.Sizler onlarla komşu bile değilsiniz,sizlere yapacaklarını hayal bile etmiyorum.Bu gün sizleri gaza getirip aklınızı zehirleyenler,dün suriyeyi işgal ettiğinde haçlı seferlerinden kalan egosunu tatmin etmek için, o mübarek kumandanın kabrine ayağını basarak "yine geldik selahattin" deme cürretini gösterecek kadar riyakar ve insanlık şerefinden mahrum insansılardır.
Neyse çok uzattım.Diyeceksin ki bunları niçin yazdın be seni gidi Türk. Çünkü ben hiçbir kardeşimin yok edilmesine,katledilmesine kıyamam,izin de veremem.Benim için bir Türk dünyaya bedel, bir vatandaşım,hemşerim dünyalara değer.Ama sen hala benim bir Türk olarak yalancı,çıkarcı,adi,yere tüküren....bir hayvanımsı olduğumu düşünüyorsan sana tek bedduam şudur: VATANSIZ ve KARDEŞSİZ KALASIN EY GAFİL...