Allah aşkına yardım edın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Allah aşkına yardım edın
Arkadaslar bana Qt Quick com ponents for symbian bılesenı yok nokıa n97 telefonumda yardım edermısınız allahını seven yardım etsın 2 gundur arıyorum bulamadım

PriveT

PriveT

Üye
Arkadasim aradigin bu mu?

- - - Eklendi - - -

Eger buyduysa bu da dosyanin tamami, direk bilgisayara atmak icin. http://get.qt.nokia.com/qtsdk/Qt_SDK_Win_offline_v1_1_4_en.exe

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
bende bılgısayar bozuk

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
O zaman direk telefona indir. Tabi aradigin dosya buysa. Gordugum kadariyla 1 gb.tan buyuk bir dosya.

aradıgım tam omu bılmıyorum ama neyse ben tv programını yukledım fakat vodafon hattı açmıyor sıstem hatası verıyor aynı tel hem wıfı ıle denedım hemde 3 vodafone hatt denedım wıfı ıle sorun yok açıyor ama vodafone hat sıstem hatası verdı

akinorta

Üye
yok yok sakın yükleme qt sdk i. O bir sdk yani yazılımcılar için bir paket senin işime yaramaz. Senin telefon uygulamayı açıp kanalları mı açmıyor yoksa uygulamayı da mı açmıyor. Eğer sadece kanallar açılmıyorsa eksik bir şey yok demektir. O da sadece internet bağlantından kaynaklanır. Realplayerı ayarlaman yeterli yine de açılmıyorsa eğer internet bağlantında sorun vardır. Ama sorun bundan ibaret değil. Bazı kanallarda bazen kapanmalar ve sorunlar oluyor o zamanda sistem hatası veriyor. Yani sözde sistem hatası. Telefon böyle gösteriyor yoksa telefonda bir sorun yok emin ol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt