Allah aşkına yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LoqqaL

LoqqaL

Üye
    Konu Sahibi
Allah aşkına yardım edin
:(ARKADAŞLAR UZUN ZAMANDIR DENİYORUM AMA YAPAMIYORUM TELEFONUM E250 OYUN YÜKLEMEYİ BİLİYORUM ÇOK BASİT AMA BİR SORUN VAR ŞU BLUTUT PROGRAMI BENDE IVT CORPORATİON VAR AMA HEP OFLİNE(SİYAH-KAPALI)BİR TÜRLÜ ON(MAVİRENK-AÇIK)OLMUYO O OLMADIĞINDANDA SOFTİCK TELEFONA BAĞLANMIYOR LÜTFEN YARDIM EDİN:aman2::vur:agla

--------------- Ekleme ---------------

bunu indirin ne konuda yardım istediğimi anlayın sadece 341 k indirn ve yardım pls:pro:

trky7

trky7

Üye
usta bende de var aynı program o siyah olarak görünen icona sağ tıklayıp display yaptın mı hiç ? eğer başka bi sorun yoksa online böyle yapıyorsun

LoqqaL

LoqqaL

Üye
    Konu Sahibi
ben display yaptım ama hiç birşey olmadi lütfen yardım edin

djkabus

Üye
bi de bunu dene arkadaşım pek bilmiom ben ama

E 900 PROGRAM OYUN YÜKLENİŞİN ANLATILMASI
1- ilk olarak oyunumuzu indiriyoruz jar ve jad uzantılı olmak üzere bu iki dosyayı data kablosu ile telefona diğer dosyalara kayıt ediyoruz.
2- Bu işlemden sonra data kablosunu çıkartıyoruz ve *#9998*5282# yapıyoruz orda karşımıza üç adet seçenek çıkıyor ve 3. sıradaki İnstall MIDlet'i seçiyoruz Bizden şifre isteyecek işte buraya 235282 yazıyoruz ve tüm türkiyenin girmeyi beklediği yere girmiş oluyoruz bu bilgiyi ilk defa
3-235282 -ni girdikten sonra karşımıza dosya yöneticisi çıkıyor burdan telefona attığımız jad ve jar uzantılı dosyaları karşımızda görüyoruz
4- Jad uzantlı dosyaya gelip tıklıyoruz ve karşımıza yükleme menüsü çıkıyor burdan yükle diyoruz
5- bize yükledikten sonra soruyor eklentiyi başlatıyımmı diye orda hayır deyip çıkış düğmesi ile çıkıyoruz.
6- Sonra menu 3/4 yaptıktan sonra Oyunlarıma Tıklıyoruz ve yüklediğimiz oyun yada program en altta bizi bekliyor
E900 için Oyunlar çoğunu denedim çalışıyor:

LoqqaL

LoqqaL

Üye
    Konu Sahibi
bir şey diytecem data kablosuyla atılmıyor atma işlemini yapsam gerissi çok kkolay
bu arada benim telefon e 250

batuhan5757

batuhan5757

Üye
arkadaşım senin çözümü buldum ilk önce 250 eline alıyorsun sonra telfonu tutan elini geriyorsun ve tüm gücünle duvara vuruyorsun ve oyun yüklendi

LoqqaL

LoqqaL

Üye
    Konu Sahibi
xD :):coold::box

LoqqaL

LoqqaL

Üye
    Konu Sahibi
ÇOOOOK SAĞOLUN ARKADASLAR BLUTUT USB.SİNİ DUVARA ATTIM VE PC YE TAKTIM VE ÇALİŞTI ARTIK OYUNLAR YÜKLEYEBİLİYORUM ÇOOOOOOOOOOK SAĞOLUN:box:box:box

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt