ALLAH aşkına Star 2 tema "HELP ME !!!!!!!!!!!!"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

taka78

Üye
    Konu Sahibi
ALLAH aşkına Star 2 tema "HELP ME !!!!!!!!!!!!"
Samsung star 2 tema istiyorum gerekirse firmware bile yaparım hatta bu yüzden android yapıp starı çöpe attım eğer bir yolunu bulamassam bunu da android yükleyerek öldürebilirim:angry:. Yani tema HELP ME !!!

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
kardeş

star 2 alarak çok ii yapmışsın çünkü sadece star ve corby 2 de tema dosyaları var diğerleri fw

fw ye gerek yok

burda var

• Beğen
Tepkiler: taka78

sanal_azrail

Üye
çok güzel bir konu aynı konudan bende müzdaribim arkadaşlar anp arkadaşım sende çok saolasın verdiğin linkteki temayı uyguladım telefon bir nebze de olsa birşeye benzedi fakat orda sadece reddbull teması var başka bildiğin star 2 teması olan site varsa paylaşabilirseniz çok müteşekkir olurum iyi geceler kolay gelsin cümleten

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
internette var bir sür ü bulabilirsiniz
çok güzel bir konu aynı konudan bende müzdaribim arkadaşlar anp arkadaşım sende çok saolasın verdiğin linkteki temayı uyguladım telefon bir nebze de olsa birşeye benzedi fakat orda sadece reddbull teması var başka bildiğin star 2 teması olan site varsa paylaşabilirseniz çok müteşekkir olurum iyi geceler kolay gelsin cümleten

taka78

Üye
    Konu Sahibi
allah razı olsun anp2000 kardeş gercek adını bilmiom ama ne olursa olsun kaç ay aradım bi tel çope attım ama sen yetştin u anda kullanıom kısaca

thanks very much (teperim geri kaç) :d:

----------Eklendi @ 12:00:04 ---------- Yazıldı @ 11:43:49 ----------

biraz nankörlük mü olur bilmiom ama başka tema bulamadım 2-3 tane daha bul senden başka bir şey istemem:)

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
önemli deil işimiz bu:aha:

allah razı olsun anp2000 kardeş gercek adını bilmiom ama ne olursa olsun kaç ay aradım bi tel çope attım ama sen yetştin u anda kullanıom kısaca

thanks very much (teperim geri kaç) :d:

----------Eklendi @ 12:00:04 ---------- Yazıldı @ 11:43:49 ----------

biraz nankörlük mü olur bilmiom ama başka tema bulamadım 2-3 tane daha bul senden başka bir şey istemem:)

sanal_azrail

Üye
saolasın anp2000 fakat ben bu tür konularda yeniyim ve gerçekten her gün araştırıyorum bir sonuca varamadım taka isimli arkadaşın dediği gibi varsa elinde o tür siteler pm ilede olur burayada yazsan olur girip indirsek çok memnuniyet duyarım şimdiden ilgin için teşekkür ederim

ergunx

ergunx

Üye
vave 525 temalari uyumlu o telefonla netten bulabilirsiniz

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
samsung theme maker programı var indir badalara tema yapar
vave 525 temalari uyumlu o telefonla netten bulabilirsiniz

----------Eklendi @ 12:14:44 ---------- Yazıldı @ 12:06:30 ----------

buyur kardeş burada bazı theme lar var
saolasın anp2000 fakat ben bu tür konularda yeniyim ve gerçekten her gün araştırıyorum bir sonuca varamadım taka isimli arkadaşın dediği gibi varsa elinde o tür siteler pm ilede olur burayada yazsan olur girip indirsek çok memnuniyet duyarım şimdiden ilgin için teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt