gıwıliler
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardeş mavi ekran eğer formata rağmen devam ediyorsa donanımsal bir problem olduğundandır. En büyük ihtimal ram de sıkıntı var fakat ekran kartında da olabilir. Bir teknik servise götürüp sorunu buldurman lazım yada sen aç kasayı kaç tane ram var iki ram varsa sıra ile dene bozuk olanı bul ve yenisini al. Tek ram varsa başka bir ram bulman lazım
NiTr[O]gEn;4004819' Alıntı:Öncelikle Ramlerden birini çıkart Sadece birini dene Sonra öbürünü Eğer ikisindede sorun yoksa.
Farklı slotları dene
Birde saçma gelebilir ama İşletim sistemin ne ?
Bu hata Genellikle Windows perfect'de Çıkıyorda ?
Ya ramde de olabilir ama ramde olacağını hiç sanmıyorum sorun harddiskte gibi geldi arkadaşım bi rinin başıan böyle bişe gelmişti biosu sıfırladı tekrar format attı çözüldü bide ramlerin hepsini çıkar hepsini teker teker slotlarda dene bios pilini çıkar tekrar tak bak harddiskdende olabilir başka bir harddiski dene sonucu göreceksin çünkü ramde sorun olsaydı pc açılırken dııt diye bi ses gelirdi hiç açılmazdı ekran kartında bi sorun yoktur
ekran akrtıda aynı şekilde bozuk olsaydı hiç görüntü gelmezdi bunlar başıma geldiği için söylüyorum arkadaş kafadan atmıyorum
bende de ekran 8e bölünüyo artık kardes olduk pc sorunlarıyla .gecmıs olsun kardesm
Mavi ekran sorunu ram ile alakalıdır ekran kartından oluyormu bilmiyorum ama ram sorunu olduğunu biliyorum. Ram leri çıkart ve slotlarını temizle muhtemelen tozlanmıştır ben bi kere bıçak geçirdim düzelmişti sonradan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?