Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
allah aşkına bi yardım edin
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmetc503
Konu Sahibi
allah aşkına bi yardım edin
yaa günlerdir uğraştım yapamadım bi yardım edin şu c503 e cfw yi nasıl yüklücez symbian türkiyedeki yazılan herşeyi yaptım ama silcemiz dosyaları bulamadım allah aşkına biri yardım etsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ahmetc503
Konu Sahibi
okadar kişi bakmış bi yorum yapan yok yardım lütfen symbian türkiyedeki linkten dosyaları indirdim sonra rm 697 klosoründen hangi dosyaları silecez
Krofessional
uğraşma gereksiz bişey o ama istersen msnden anlatırım
çok teşekkür ederim forumda ki bir arkadaş video çekmiş onun sayesinde anladım ama flash atmaya cesaret edemedim bişey olur diye sence atıyımmı yoksa c6 yı mı bekliyim
çok teşekkür ederim forumda ki bir arkadaş video çekmiş onun sayesinde anladım ama flash atmaya cesaret edemedim bişey olur diye sence atıyımmı yoksa c6 yı mı bekliyim----------Eklendi @ 17:25:31 ---------- Yazıldı @ 17:25:01 ----------ne gibi riskleri var bu işin
çok teşekkür ederim forumda ki bir arkadaş video çekmiş onun sayesinde anladım ama flash atmaya cesaret edemedim bişey olur diye sence atıyımmı yoksa c6 yı mı bekliyim
fazla risk yok aslında hersey sana bağlı telefona bakman gerekio btn islem süresi bence atma gereksiz bişey c6 çıkarsa bi deniyelim güvenlyse attıralım herke s/z e