allah aşkına bi yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetc503

Konu Sahibi
allah aşkına bi yardım edin
yaa günlerdir uğraştım yapamadım bi yardım edin şu c503 e cfw yi nasıl yüklücez symbian türkiyedeki yazılan herşeyi yaptım ama silcemiz dosyaları bulamadım allah aşkına biri yardım etsin

ahmetc503

Konu Sahibi
okadar kişi bakmış bi yorum yapan yok yardım lütfen symbian türkiyedeki linkten dosyaları indirdim sonra rm 697 klosoründen hangi dosyaları silecez

Krofessional

uğraşma gereksiz bişey o ama istersen msnden anlatırım

ahmetc503

Konu Sahibi
uğraşma gereksiz bişey o ama istersen msnden anlatırım
çok teşekkür ederim forumda ki bir arkadaş video çekmiş onun sayesinde anladım ama flash atmaya cesaret edemedim bişey olur diye sence atıyımmı yoksa c6 yı mı bekliyim

----------Eklendi @ 17:25:31 ---------- Yazıldı @ 17:25:01 ----------

ne gibi riskleri var bu işin

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
çok teşekkür ederim forumda ki bir arkadaş video çekmiş onun sayesinde anladım ama flash atmaya cesaret edemedim bişey olur diye sence atıyımmı yoksa c6 yı mı bekliyim ----------Eklendi @ 17:25:31 ---------- Yazıldı @ 17:25:01 ---------- ne gibi riskleri var bu işin
Bence C6 Yı Bekle

Krofessional

çok teşekkür ederim forumda ki bir arkadaş video çekmiş onun sayesinde anladım ama flash atmaya cesaret edemedim bişey olur diye sence atıyımmı yoksa c6 yı mı bekliyim

----------Eklendi @ 17:25:31 ---------- Yazıldı @ 17:25:01 ----------

ne gibi riskleri var bu işin

fazla risk yok aslında hersey sana bağlı telefona bakman gerekio btn islem süresi bence atma gereksiz bişey c6 çıkarsa bi deniyelim güvenlyse attıralım herke s/z e

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt