All-Star Smaç Yarışmasının Jürisi Twitter

Sponsorlu Bağlantılar

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
All-Star Smaç Yarışmasının Jürisi Twitter
NBA'in izlemesi en keyifli anları olan smaç yarışması (Sprite Slam Dunk Contest) bu haftasonu gerçekleştirilecek. Cumartesiyi pazara bağlayacak olan gece saat 3 civarında başlayacak olan 4 yarışmadan sonuncusu olan Sprite Slam Dunk Contest, bu yıl geçtiğimiz yıllara göre bir hayli farklı olacak. Çünkü bu seneki kazananı internet kullanıcıları seçecek.


NBA tarihinde ilk defa smaç yarışmasının kazananları Twitter, SMS ve web sitesi üzerindeki oylama aracılığıyla halk tarafından seçilebilecek. NBA ayrıca sosyal bir uygulama olan Shaker'la da anlaşarak izleyicilerin kendi arasında iletişim kurmasını ve özel içerikleri izlemesine imkan sunacak.



Paul George, Jeremy Evans, Chase Budinger ve Derrick Williams'ın katılacağı smaç yarışmasına Twitter'dan oy vermek için #SpriteSlam hashtag'i ve destekledikleri oyuncunun adı ile tweet atmak yeterli olacak. Bu arada Paul George da şimdiden Twitter üzerinden hayranlarından smaç fikirleri toplamaya başladı.


En popüler spor olaylarından birisi olan All-Star haftasonunun sosyal medya ile böyle içiçe girmesinin izlenme sayılarına doğrudan bir katkı yapıp yapmayacağı şimdilik bilinmiyor olsa da bu haftasonu Twitter'da yeni bir rekor kırılma ihtimali bir hayli yüksek görünüyor.
 

Benzer Konular

Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
297
Haydar
JaNbErG
Cevap
6
Görüntüleme
774
India


Üst Alt