All-Star maçının ilk beşleri açıklandı

Sponsorlu Bağlantılar

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
All-Star maçının ilk beşleri açıklandı
NBA'de All-Star maçının ilk beşleri belli oldu. Doğu'da Miami Heat'in yıldızları LeBron James ve Dwyane Wade ilk beşte çıkacak, Batı'da ise Lakers'ın süper yıldızı Kobe Bryant 13'üncü kez All-Star olacak.

(CNNTURK.COM) -- Doğu'da James ve Wade'in ilk beşteki takım arkadaşları Orlando'nun pivotu Dwight Howard, Chicago'nun oyun kurucusu Derrick Rose ve New York'un forveti Amar'e Stoudemire.

Batı'da 2.3 milyondan fazla oy alarak tüm oyuncuları geride bırakan Lakers'ın süper yıldızı Kobe Bryant 13'üncü kez All-Star olacak.

Bryant'a ilk beşte Thunder'ın süper skoreri Kevin Durant, Hornets'in oyun kurucusu Chris Paul, Nuggets'ın forveti Carmelo Anthony eşlik edecek. Sezonu kapatan Rockets pivotu Yao Ming'in yerini NBA başkanı David Stern'in seçeceği bir oyuncu alacak.

James ve Wade yedinci kez All-Star'da forma giyecekler ancak ilk kez aynı takımda birlikte oynayacaklar. Heat'in diğer yıldızı Chris Bosh'un ancak yedek takımda yer alma şansı var.

Derrick Rose, Michael Jordan'dan 13 yıl sonra All-Star takımına seçilen ilk Bulls oyuncusu olurken, Amare Stoudemire da Patrick Ewing'den bu yana All-Star olan ilk Knicks oyuncusu unvanını alacak.

60'ıncı All Star maçı 20 Şubat'ta Los Angeles'ta oynanacak.

 


Atakan

Atakan

Üye
Doğu beşi çok fena gerçekten. Batıda ise Yao'nun yerini büyük ihtimalle Gasol alacak. Kobe=Doğu beşi.
Batı kazanır :oke:
 

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
batı Bencde .d
 

Benzer Konular

SHS
Cevap
1
Görüntüleme
413
Amaru Shady
Amaru Shady
Cevap
7
Görüntüleme
479
Amaru Shady
Silinen Üye 2392690
Cevap
1
Görüntüleme
453
Amaru Shady


Üst Alt