Alkışlar Alex'e

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TwiNKie...

TwiNKie...

Üye
    Konu Sahibi
Alkışlar Alex'e
Spor yazarları, Brezilyalı yıldızın Antalyaspor karşısındaki oyununa övgüler yağdırırken, onsuz bir Fenerbahçe'nin çok yavan olduğu görüşünü dile getirdi.

Tamer Bağlan (Fanatik)
Fenerbahçe’nin en ilerisinde ‘Maaşallah Güiza’ varsa, başta Alex, orta alan ve kanat oyuncularına biraz kol vereceksin, topun onunla buluşmasını ve atağın sonlanmasını sağlayacaksın öncelikle! Biraz da direklerle aran iyi olacak, artık gerisi kader, kısmet, hikaye... Sezonun belki en farklı ve rahat galibiyeti yerine, ‘Maaşallah Güiza’ ve direkler nedeniyle zar-zor kazandı bol lacivertliler.

Can Uyguç (Posta)
90 dakika boyunca Daum’un talebeleri kazanmak adına hakikaten her şeyi yaptılar. Özellikle ilk yarıda çok üstündü konuk takım. Hem kanatlara indiler hem göbekten delmek için Antalya’nın üstüne gittiler. Her şeyi yaptılar... Güiza’nın nedense bırakın gol atmaya, koşmaya bile mecali yoktu... Sarı-Lacivertliler’in direkten dönen üç topunu da unutmayalım. Fenerbahçe belki göze hoş gelen futbol oynamıyor ama önemli olan puanları toplamak.

Gürcan Bilgiç (Sabah)
Son satırları Alex’e ayırmamız lazım. Golleri yarattı, kaçanları da. Fenerbahçe’yi sonuca götüren tek oyuncu gibiydi. Takımını, hocasını ve başkanını kurtarmaya devam ediyor. Öylesine bir “silgi” ki, O’nun olduğu yerde yapılan hatalar da “silinip” kayboluyor. Sonra Daum veya ondan öncekiler, maç sonrasında tabelayı gösteriyorlar. Aslında “yok edici”nin ayakları haykırıyor, gerisi “boş” konuşuyor.

Hakan Yaşar (Vatan)
Üç top direkten dönüyor. 2 tane Güiza karşı karşıya atamıyor. Kaçan pozisyonlar, atılan 20 şut var. Ancak Fenerbahçe son saniyede şans golüyle kazanıyor... 2. yarıda Alex’in şeytanvari iki ara pası var. Geçen yılki haline dönen Güiza atamıyor. Okçu yine alemlere mi daldı yoksa!.. Sonuç olarak Alex’i çıkın, maçta Fenerbahçe yok. Dramatik geceyi o aydınlattı. Özellikle 2. gole dikkat edin. Uyanıklık ve müthiş bir zeka.

Mehmet Demirkol (Milliyet)
Fenerbahçe’nin kazanmaması sürpriz olurdu. Direkten dönen 3 top, kaleci Polat’ın kurtardığı (Güiza’nın kaçırdığı) iki karşı karşıya... Yine kaleci Polat’ı zorlayan sert şutlar. Fenerbahçe sanki maçı 3 dakikalık özetleri seyredecek olanlar için oynuyor. Yukarıda saydıklarımı art arta koyduğun anda süre biter zaten. Oradan seyreden için dünyanın en iyi takımı Fenerbahçe. Fragman seyretmenin yeterli olduğu kıytırık Holywood filmleri gibi.

Halil Özer (Habertürk)
Yine Alex hep ön plandaydı. Her pozisyonda o vardı. Güiza’ya kaç asist yaptı ben sayamadım. Kazım’a verdiği asist olağanüstüydü. Bu adamın bir zamanlar ıslıklanması ve sürekli ağır olduğu ithamlarıyla karşılaşması, Türk futbolunun en komik görüntüleri olarak tarihe geçmiştir herhalde. Alex’in olmadığı bir Fenerbahçe’yi düşünmek bile istemiyorum... Güiza’nın kaçırdıklarına değil, Alex’in asistlerine üzülmek lazım.
 
  • Beğen
Tepkiler: Nadir ve Esendağlı


Esendağlı

Esendağlı

Üye
Aynen, o el attımı oyun değişiyor ya..
 
'Davut

'Davut

Üye
alex bana göre türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi oyuncu ve o bu övgüleri hak ediyor .
ALKIŞLAR ALEX DE SAUZA' YA
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Kralalex..

Tartışmasız Türkiyenin en iyi yabancısı...:oke:
 
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Onun ayagı ile ölçüp biçip attıgı pasları ben elimle atabilirmiyim bilmiyorum....
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
valla ne yalan söyleyim ben pek sevmiyorum ama o gerçekten oynadığı zaman bir başka oluyor..ondan tam perfrmans alan teknik direktör olmadı nedense?.
 
zibidi39

zibidi39

Üye
alex ınız varsa kotu kokuları unutun:D
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Alex bambaşka bir futbolcu. Santos ile anlaşmalarına bayılıyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
266
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
465
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
230
DiaBLoS
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
455
Kingmortall


Üst Alt