PureFood
Üye
Alışveriş yaptık parayı çekemiyoruz diye e-posta geldi
sanal kartla asphalt 7yi aldım. ama sanırsam aynı anda parayı düşmediler hesaptan, sanal kart ile alınca da 1 gün sonra hesap kapanıyor. alalı 1 haftayı geçti
gelen e posta şu,
Microsoft Billing Services tarafından size faturalanan aşağıdaki satın alma işlemleri için sizden ödeme alamadık:
Fatura hesabınızdaki geçerli ödeme yöntemi aşağıdaki kredi kartıdır:
Kart türü: VISA
Güncel ödeme bilgileriniz alıncaya kadar hesabınız askıya alınacak ve başka bir satın alma işlemi yapamayacaksınız. Yukarıdaki kartla satın alınan diğer Microsoft hizmetlerinden ödeme zamanı gelenler varsa bunlar da etkilenebilir.
Ödeme hesabınızı görüntülemek veya değiştirmek için
Bu sorunu zaten çözdüyseniz lütfen bu uyarıyı dikkate almayın. İlginize teşekkür ederiz.
Microsoft Billing Services'i kullandığınız için teşekkür ederiz.
Microsoft Windows Phone
---
Şimdi hesaptan sanal karta girdim tekrar, süresini 1 hafta açık yaptım, hesaba tekrar 5 tl limit koydum. alırlar mı yarına falan parayı ?
şu yazı canımı sıktı:
Güncel ödeme bilgileriniz alıncaya kadar hesabınız askıya alınacak ve başka bir satın alma işlemi yapamayacaksınız. Yukarıdaki kartla satın alınan diğer Microsoft hizmetlerinden ödeme zamanı gelenler varsa bunlar da etkilenebilir.
yardım eder misiniz ?
gelen e posta şu,Microsoft Billing Services tarafından size faturalanan aşağıdaki satın alma işlemleri için sizden ödeme alamadık:
| 28.02.2013 | 287658802 | Asphalt 7 Heat - Asphalt 7 Heat | 2,00 TL |
| Alt Toplam: | 2,00 TL | ||
|---|---|---|---|
| KDV: | 0,00 TL | ||
| Toplam Tutar: | 2,00 TL |
Fatura hesabınızdaki geçerli ödeme yöntemi aşağıdaki kredi kartıdır:
Kart türü: VISA
Ödeme hesabınızı görüntülemek veya değiştirmek için
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adresine gidin ve aşağıdaki seçeneklerden birini seçin: - Ödeme bilgilerinizi güncelleştirmek için "ödeme seçenekleri"ni seçin, ödeme seçeneğinin adını tıklatın ve ardından "düzenle"yi tıklatın.
- Ödeme yöntemiyle ilgili hesap ekstresini görüntülemek için "ödeme seçenekleri"ni seçin, ödeme seçeneğinin adını tıklatın ve ardından "işlemleri görüntüle"yi tıklatın.
Bu sorunu zaten çözdüyseniz lütfen bu uyarıyı dikkate almayın. İlginize teşekkür ederiz.
Microsoft Billing Services'i kullandığınız için teşekkür ederiz.
Microsoft Windows Phone
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
---
Şimdi hesaptan sanal karta girdim tekrar, süresini 1 hafta açık yaptım, hesaba tekrar 5 tl limit koydum. alırlar mı yarına falan parayı ?
şu yazı canımı sıktı:
yardım eder misiniz ?
)