ALINTI YENİ Sony Ericsson Vivaz ( Kurara

Sponsorlu Bağlantılar

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
ALINTI YENİ Sony Ericsson Vivaz ( Kurara
Sony Ericsson Vivaz ( Kurara ) - ( Özellikleri / Çıkış Tarihi / Resimleri )

Aylardır internet ortamında Kurara ismiyle dolaşan Sony Ericsson’un cihazı, :aha:Vivaz ismiyle resmiyete kavuştu. Geniş bir dokunmatik ekrana, Symbian işletim sistemine ve yüksek performanslı bir işlemciye sahip olan cihazın diğer özellikleriyse şöyle;

• 3.2 inç 360 x 640 piksel TFT dokunmatik ekran,
• 3G HSDPA 900 / 2100 şebeke desteği,
• 8 Megapiksel Kamera (LED flaş, otofokus ),
• 150 Megabayt dahili hafıza,
• 32 GB’a kadar microSD kart desteği,
• 256 Megabayt RAM,
• A-GPS desteği,
• 720p HD video kayıt etme,
• Hareket sensörü,

2010 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulması beklenilen cihazın fiyatı hakkında henüz elimizde bir bilgi bulunmuyor.

BU TELEFONU İSTİYORUUMMMMM:aha::aha::aha::aha:

• Beğen
Tepkiler: canısı1976 ve legolas113

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
sony neden microSD ye geçti merak ediyorum.j105i naite de microSD kullanıyor.yoksa bunlar orjinal sonyericsson degilmi?
m2 nin neyi war?

kinng

kinng

Üye
sony neden microSD ye geçti merak ediyorum.j105i naite de microSD kullanıyor.yoksa bunlar orjinal sonyericsson degilmi?
m2 nin neyi war?

m2 nin biseyi yokta neredeyse tum tellerde sd var artik sony nin m2 si bunlarla rekabet edemedi sd devamli sattigi icin ucuzladi m2 az sattigi icin sd den biraz pahali dolayisiyla fazla para kazandirmadigi icin fazla gelistirme yapilamadi sony de rekabet yapip zarar etmek yerine onlarin safina gecti

illegend66

illegend66

Üye
Bu kadar güzel telefona symbian işletim sistemi konur mu sonyericssonu anlayamıyorum. Nokia bile symbian konusunda revizyona gitmeyi düşünüyor..

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum symbianı küçümseme iyi bir işlmeciyle o telefn-onlar çok iyi olur ve kaldı ki sony kendi arayüzünüz yüklemiş tellere

yagizbogac

yagizbogac

Üye
Bu kadar güzel telefona symbian işletim sistemi konur mu sonyericssonu anlayamıyorum. Nokia bile symbian konusunda revizyona gitmeyi düşünüyor..

symbian bu kadar küçümsenecek bir sistem değil yılların emeği tecrbesi var ki bence şuan için en iyilerinden

illegend66

illegend66

Üye
Symbian şimdiye kadar bir numaraydı ama şimdi piyasada çok güçlü rakipleri var android, windows mobile mac os vs bu haliyle biraz basit kalıyor diğerlerine göre...

>KoNaN>

>KoNaN>

Üye
Bence symbian en iyi işletim sistemi. Symbian 9.1 bile tüm ihtiyaçlarıma en iyi şekilde cevap veriyordu. Telefonu tam bi bilgisayar havasında kullanıyordum :oke:

eQooo

eQooo

Üye
hep resim sony de icraat yok...

sefa044

Üye
arkadaşlar vivaz için hack çıktı mı.yapan varmı.

alimesut21

alimesut21

Üye
tel süper bu arada symbian java android bence hiçbirine laf etmye hakkımız yok.en azından daha iyisini yapana kadar..

maslaner36

Üye
bi gps programı bulamadım şu telefona ha

kinng

kinng

Üye
bu super ozelliklerin yaninda o 8.1 mp lik kameraya led flas konmasi beni bu telden sogutuyor

minur

minur

Üye
cihazın kendi hafızası 150 mb değil,75 mb

Joy_Ramo

Üye
Arkadaşlar Bu Telefonun Bana Flash I lazım Video İzlemen için Faceden felan yardım pls

Roving

Üye
Arkadaşlar Bu Telefonun Bana Flash I lazım Video İzlemen için Faceden felan yardım pls

Arkadaşım bende önce videoları izleyemiyordum face den , fakat Opera Web Browserı yükledikten sonra seyretmeye başladım . Opera Mobile ı kur cihaza göreceksin cok daha güzel olacak .:megafon:

cobra21

cobra21

Üye
ben su anda kullanıyorum kolaylık bakımın fotograf bakımından mukemmel smbıan oldugu ıcın oyun ve program hemen bulabılıyorum ozellıkle arkadaslarım fotolarını cektıgımde telefonuma hayran kaldılar :D

esat agar

Üye
Arkadaslar bır turlu wap ayarlarına ulasamıyorum

Üst Alt