Alıntı//////////Huawei, Honor 3C Play ile Satış Rekoru Kırabilir

    Konu Sahibi
Alıntı//////////Huawei, Honor 3C Play ile Satış Rekoru Kırabilir




Honor 3C modeliyle ülkesi Çin’de 9 milyon gibi dikkat çeken bir sayıda ön sipariş alan Huawei, benzer bir ön sipariş rekorunu tekrarlayacak bir telefon daha duyurmaya hazırlanıyor. Honor 3C Play olarak isimlendirilen cihaz için yayınlanan görüntülerde Apple’ın logosuna göndermeler yapılırken, bir başka görüntüde ise telefonun fiyatı hakkında bilgilendirme yapılıyor.


Honor 3C modelini 130 dolar gibi bütçe dostu bir fiyattan satışa sunan Huawei, telefonun yeni sürümünü ise 97 dolar fiyatla satışa sunacak. Aradaki fiyat farkı dikkate alındında Huawei’in bir kez daha milyonlara varan satışlar gerçekleştirmesi pek mümkün görünüyor.

Önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacak telefonda 5-inç büyüklüğünde HD çözünürlüklü IPS ekran yer alacak. Honor 3C Play’in güç birimini 1.3GHz hızında çalışan dört çekirdekli Cortex-A7 mimarisine sahip MediaTek MT6582 işlemcisi oluşturuyor. 1GB RAM ve artırılabilir 4GB depolamanın yer verildiği telefonun arka kısmında ayrıca 8MP çözünürlüklü kamera yer alıyor.

Google yakın zamanda Android L sürümünü resmen dağıtıma sunacak. Ancak Huawei, Honor 3C Play’da iki önce tanıtılan Jelly Bean sürümüne yer veriyor.

 
Bence asıl satış rekorunu Türkiyede ASUS Zenfone serisi kıracak.