Alın Size En Yeni Androidlerin Karşılaştırılması !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boroborox

boroborox

Üye
    Konu Sahibi
Alın Size En Yeni Androidlerin Karşılaştırılması !
kararı siz verin...

fireman87

fireman87

Üye
Bu ne biçim karşılaştırmıa olmuş, nerde bu cihazların işlemcisi rom'u ram'i.. Bu eksikleri doldursunlar sonra karşılaştıralım. Ben bu özelliklere bakarak cihaz almam.

boroborox

boroborox

Üye
    Konu Sahibi
kapatıyorum bende beğenmedim

----------Eklendi @ 10:46:12 ---------- Yazıldı @ 10:44:48 ----------

ama kapatamıyorum ?

Masha

Masha

Üye
Samsung GS2 ve Optimus 2X hariç gerisini çöpe at. Lg ve Samsung smartphone konusunda kaliteli ve sağlam cihazlar yapıyor. En iyi Smartphone'lar diyebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: serif55
serif55

serif55

Üye
Çöpe attığın telefonların biri motorola atrix 4g biri se Xperia Arc bunları bulamayanlar var dostum :)

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Masha

Masha

Üye
Çöpe attığın telefonların biri motorola atrix 4g biri se Xperia Arc bunları bulamayanlar var dostum :)
Bunları bulamayanlar smartphone kullanmayı bilmeyen kesim kalite tasarımı ayrı tutuyorum bazıları sırf işletim sistemi sayesinde akıllı telefon almak istemiyor. Birde şu var çöpe attığım telefonlar Sony Ericsson diğeri Motorola markaları. İşe yarayan telefonlarda Samsung ve Lg .. Lg ekran kalitesi sayesinde bu seviyelerde Samsung ise tartışmaya gerek duymadığım en iyi smartphone üreticisi :)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
htc sensation unutulmuş

fireman87

fireman87

Üye
Bu tabloya bakarak nasıl karşılaştırma yapabiliyosunuz anlayamıyorum..

serif55

serif55

Üye
Bunları bulamayanlar smartphone kullanmayı bilmeyen kesim kalite tasarımı ayrı tutuyorum bazıları sırf işletim sistemi sayesinde akıllı telefon almak istemiyor. Birde şu var çöpe attığım telefonlar Sony Ericsson diğeri Motorola markaları. İşe yarayan telefonlarda Samsung ve Lg .. Lg ekran kalitesi sayesinde bu seviyelerde Samsung ise tartışmaya gerek duymadığım en iyi smartphone üreticisi :)

Zevkler ve renkler tartışılmaz ;)

61semih

61semih

Üye
güzelım htc ler unutulmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...