Invoke Üye Getiren postacıya kalmış bir şey herhalde hacı. Biz de -sağ olsun- 3 kat yukarı da çıktı, kapıya kadar getirdi.
Getiren postacıya kalmış bir şey herhalde hacı. Biz de -sağ olsun- 3 kat yukarı da çıktı, kapıya kadar getirdi.
avast Üye Konu Sahibi Alo_Azrail' Alıntı: amaç meyve soymak ilginç Genişletmek için tıkla ... Adam mi öldüreydim -qarapapaq-' Alıntı: Getiren postacıya kalmış bir şey herhalde hacı. Biz de -sağ olsun- 3 kat yukarı da çıktı, kapıya kadar getirdi. Genişletmek için tıkla ... Haci nexus 5 icin 0.3 mm beya mat kilif siparis ettin 1 dölar
Alo_Azrail' Alıntı: amaç meyve soymak ilginç Genişletmek için tıkla ... Adam mi öldüreydim -qarapapaq-' Alıntı: Getiren postacıya kalmış bir şey herhalde hacı. Biz de -sağ olsun- 3 kat yukarı da çıktı, kapıya kadar getirdi. Genişletmek için tıkla ... Haci nexus 5 icin 0.3 mm beya mat kilif siparis ettin 1 dölar
avast Üye Konu Sahibi Bende babama saat sipariş ettim ebayden bakalım 22 aralıkta etmiştim ne zamangelirki
@@DiAbLo@@ Üye avast' Alıntı: Bende babama saat sipariş ettim ebayden bakalım 22 aralıkta etmiştim ne zamangelirki Genişletmek için tıkla ... Kargo kısmında geliş süresi 21-30 gibi rakam yazar orada ne yazıyorsa o aralıkta gelir. Erken gelmez zaten geç kalırsa süre geçerse siteye bildirmen lazım.
avast' Alıntı: Bende babama saat sipariş ettim ebayden bakalım 22 aralıkta etmiştim ne zamangelirki Genişletmek için tıkla ... Kargo kısmında geliş süresi 21-30 gibi rakam yazar orada ne yazıyorsa o aralıkta gelir. Erken gelmez zaten geç kalırsa süre geçerse siteye bildirmen lazım.