Aliexpress den telefon alabilirmiyim?

Sponsorlu Bağlantılar

seyyid70

Üye
    Konu Sahibi
Aliexpress den telefon alabilirmiyim?
Yasak diye biliyorum anca sizce bu yontem ise yarar mi ? Satici dedigi gibi dispute acinca iade eder mi sizce? (Kuzenim için açtim konuyu ben almicam)




 


bilisimler

bilisimler

Üye
Kardeş etrafdan çok duyuyorum bu sitededen alışveriş pek güvenli deyil deniliyor. Birde n11.comdan arkadaşa asker teli aldık arızalı çıktı anında iade ettik ve para hesaba tekrar yattı. Yaklaşık ben 1 senedir hepsiburda.com'dan alışveriş yapıyorum sizede tavsiye ederim. Hiç bir sorun yaşamadım.
 
mrtlyns

mrtlyns

Üye
ben yıllardır aliexpress i kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım.. arkadaşım hatta telefon ticareti yapıyordu bi aralar şuan halen telefon geliyor mu bilgim yok
 
Catty

Catty

Emekli Yönetici
Aliexpressteki firmalar sana istediğin herşeyi gönderir. Göndermeseler bile paran Aliexpress güvencesinde olur ve kargonun teslim edilmediğini bildirdiğin an paranı Aliexpress iade eder. Gelelim konuya ; konunun Aliexpress ile ilgisi yoktur. İstediğin şeyi satın alabilirsin. Fakat şansın yaver gitmez ve gümrükten geçerken kontrol edilip paketin içi açılırsa telefon gümrükten geçemez. Kolay gelsin.
 
blastx

blastx

Üye
Alicigime lâf yok :D 2014 ten beri uyeyim sorun yasadim belki ama anlasmazlik acip parami geri aldim her seferinde aliyi seviyoruz :)
 
orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
yurtdışından telefon alabilirsiniz ama gümrükten geçmeme ihtimali var. bu yüzden bu riske girmemenizi tavsiye ederim. ayrıca telefon geldikten sonra imei derdiniz de olacak ve bir süre sonra telefonunuz kullanıma kapatılacak. telefon dışında diğer tüm alışverişler için aliexpress, wish, geek sitelerini tavsiye ederim.
 


Üst Alt