Alıcak Olursam Hangisini Almalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Alıcak Olursam Hangisini Almalıyım?
Şuan "Acer Aspire One 751h" kullanıyorum.Küçük bilgisayarlar benim için daha taşınabilir geliyor...

Ultrabook

1 -

2 -

3 -

Sorum: 1 vs 2 vs 3 arasında k dım ama her zaman Acer'dan yanayım yani bana daha güvenli geliyor.Sizce alınacak olsa Acer nasıldır?
Sorum: MonsterNoteBook kullananlar üründen menun mu?
Sorum: Samsung kullananlar bu üründen memnun mu?

Minibook

4 -

Sorum: 4. ürünün işlemcisinden memnun değilim bu konuda haklı mıyım?, ran kartı Youtube'den 1080p video izlemek için uygun mu?

Laptop

5 -

Sorum: 5.si çok ucuz satılıyor ve hızı çok ağır, çabuk ısınıyor diyorlar peki bu doğru mu?

NOT:Sakın hemen en iyisini veya en yükseğini söylemeyin...

tlgcn38

Üye
Monsterde ultrabook varmıymış hocam ya kaç kg ağırlığı ??

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap

Yazdigin modeller arasinda amaca gore tutarsizlik var. Yani 13.3 - 11- 15.6 inc modeller vermissin. Maksimum mobilite, internet, office ve orta olcekli oyun performansi istiyorsan Samsung derim.

Acer Netbook icin birsey soylemeye gerek yok. Sadece internet ve ofis uygulamalari ve maksimum mobilite icin ideal. (duruma gore orta ayarlarda guncel oyunlardan oynatabildigi soyleniyor)

15.6" Acer icin isiniyor diyebilirim bende core i5 li modeli vardi. Core i7 ve GT 630m ile guclu bir cihaz fakat 3.nesil i7 3610qm varken dusunmelisin.

Monster a gelince tasinabilirligi ve multitasking gucu ortada fakat ekran karti vasat. Ayrica pil omru olarak seni tatmin etmeyecektir.

13.3 inch Acer i dusunme bile, bu fiyata Samsung varken.

Konu Sahibi

Acer'ın klavyedeki kısayolları ideal di ama dediğin olsun.

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Acer'ın klavyedeki kısayolları ideal di ama dediğin olsun.

Icine sinen bir bilgisayar almalisin ki keyifle kullanabilesin. Hemen almayacaksan guncel modelleri gozden gecirmekte fayda var. Asus yeni 13.3 ve 14 inch modeller cikardi. Donanim ve boyut olarak guzel cihazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...