Ali Sami Yende Son Gülen G.saray

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Ali Sami Yende Son Gülen G.saray
Liderlik yarışındaki G.Saray kendi sahasında V.Manisaspor ile karşılaştı. 6 golün atıldığı mücadelede konuk takımın skoru eşitleme yarışında farkı bulan G.Saray oldu.
26 Şubat 2006 01:58
<div align="center"></div>

Turkcell Süper Ligi&#39;nde Galatasaray, Vestel Manisaspor&#39;u 4-2 mağlup etti.

Stat: Ali Sami Yen

Hakemler: Oktay Demiray xxx, Cem Hanoğlu xx, Hakan Atilla Gökbilgin xx

Galatasaray: Mondragon xx, Uğur xxx, Song xxx, Tomas xx, Ferhat xxx, Hasan Şaş xx (Dk. 80 Ümit x), İliç x (Dk. 37 Volkan xxx), Saidou xx, Aydın x (Dk. 46 Sabri xx), Necati xxx, Hakan xx

Vestel Manisaspor: Bülent x, Arda xx, Johana xx, D&#39;Haene x, Hakan xxx (Dk. 87 Caner ?), Filip Holosko xxx, Zelenka xxx, Selçuk xx, Serkan xx, Sinan x (Dk. 59 Zafer Demiray x), Meduna x

Gol: Dk. 3 Necati, Dk. 43 Volkan, Dk. 85 Song, Dk. 90 Sabri (Galatasaray), Dk. 30 ve Dk. 76 Filip Holosko (Vestel Manisaspor)

Sarı Kartlar: Dk. 41 Volkan, Dk. 58 Hasan Şaş (Galatasaray)

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Futbolun adaletsizliği , ilk yarı GS saha da yoktu ama ikinci yarı da bastırna Manisanın kondisyonu düşünce böyle bir skor ortaya çıktı.....

ouSahin

ouSahin

Üye
ben manisada galatasarayın kiralık oyuncusu ardayı begendim bide zalenka yıldızlıgını knuşturdu holosko beynini kullanarak zeki oynayarak 2 gol attı helal olsun ama kalecinin 4 goldede hatası var bence 2 inci golü bilmem ama 4 golde de hatalı
cimbomda volkanın golü güzeldi haftanın golü bence song uzaktan golüde manyaktı
uzun lafın kısası vestel manisa kalecisi yüzünden yenildi bence

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Güzel maçtı gitti benim 5 ytl iddaaya girmiştik arkadaşlar..

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
bu sana ders olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...