Ali Express kullanan varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
    Konu Sahibi
Ali Express kullanan varmı?

Merhaba arkadaşlar, Ali express sitesini kullanıp ürün alan arkadaşlarımız varsa bir kaç sorum olacaktı. Normalde Türkiyede yaptığınız alışverişlerde verdiğiniz ücretin neredeyse 4 te birini ödüyorsunuz gördüğüm kadarıyla. Siteden yeni alışveriş yaptım, bundan sonra olacak süreç nedir?

Black-GhosT

Black-GhosT

Üye
türkiyede bulunan aletlerin çoğunu orda daha ucuza bulabilirsin tabiki süreç daha uzun chinapost air ile geldiği için yani ücretsiz kargo olduğu için satın alma işlemini tamamladıktan sonra göndericinin sana kargo takip numarasını vermesini veya siteye girmesini bekle sonra o numarayla ürünü takip edebilirsin tabiki bu süreç ortalama 30-45 gun arası değişebiliyor :) ben 128 gb lik hafıza kartı almıştım 7 dolara 40 günde geldi :)

• Beğen
Tepkiler: EroL
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
    Konu Sahibi
Öğrenmek istediğim zaten ücretsiz kargo olanların gerçekten ücretsizmi olduklarıydı. Bu sorunun cevabını merak ettim.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
free shipping Turkey yazıyorsa beleş kargodur..

_RYUK_

_RYUK_

Üye
türkiyede bulunan aletlerin çoğunu orda daha ucuza bulabilirsin tabiki süreç daha uzun chinapost air ile geldiği için yani ücretsiz kargo olduğu için satın alma işlemini tamamladıktan sonra göndericinin sana kargo takip numarasını vermesini veya siteye girmesini bekle sonra o numarayla ürünü takip edebilirsin tabiki bu süreç ortalama 30-45 gun arası değişebiliyor :) ben 128 gb lik hafıza kartı almıştım 7 dolara 40 günde geldi :)
hafiza kart linkini atar misin ?

u_cosar

u_cosar

Üye
Ürünün onayı geldikten sonra sana bir tane takip numarası verilecektir.Bu takip numarası türkiyeye girince ptt kargodan takip et tahmini süre 20-30 gün olabiliyor fakat benim geçen aldığım bir ürün 9 günde elime ulaşmıştı ama geneli 20-30 gün arası haberin olsun bazen adına gümrük vergisi çıkabilir dert etme bende 1 defa çıkmıştı gelen ptt kargo görevlisine 2 tl ödeme yapmıştım o kadar :D

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
    Konu Sahibi
Aynen kardeşlerim, anladığım kadarıyla beleş geliyor. Türkiyede dağıtımını Ptt kargo yapıyor.

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
    Konu Sahibi
Sen çok yaşa Ali express. Burdaki vicdansızkardan kurtardın bizi:))

EroL

EroL

Emekli Yönetici
şimdi ben bu çiçeğe 2 lira ödeyecem, 60 gün sonra kapımda olacak öyle mi

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
    Konu Sahibi
O çiçekten türkiyede varsa sıkıntı yok.

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
    Konu Sahibi
Bide 2 lira olup olmaması önemli:)

Joker.

Joker.

Üye
Alışveriş yaptım..Telefon kılıfları (şu spigen filan olanlar 2-3 dolarlıklar) sahte oluyorlar.Eğer toptan alıp(bileklik filan. Örneğin sağ solda 5₺ satılan bileklikleri 1₺ gibi bir fiyata getiriyorsunuz.)satış filan yapmayacaksınız 1 tane alıp 1 ay beklemek mantıksız.

• Beğen
Tepkiler: Black-GhosT

Üst Alt