Algoritma ve programcılıkla ilgili e book önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye

Seninle aynı fikirdeyim.Bence de şimdiden öğrenmek en doğrusu.Ben de 13 yaşındayım.Ayrıca yaş bilgisini nasıl değiştireceğiz yardım eder misiniz bir türlü yapamadım.Çünkü yakında 14 e gireceğim :) Gelelim bedensel159 kardeş sana ardacumhur nickli arkadaş doğru söylüyor.Benim sana tavsiyem önce hazır kodlarla çalışmayı dene.Yani bakalım hazır kodları çalıştırabiliyor musun :hmmm Eğer hazır kodları çalıştırabilirsen algoritma ve akış diyagramı,son olarak da herhangi bir programcılık dili öğren :oke:

- - - Eklendi - - -

Ne tesadüf ben de Bilgisayar Mühendisi olmak istiyorum :D

kullandığım pc çok kötü şuan laptop alınca yazmaya başlıyacağım.
Bende değistiremiyorum yaşımı adımı değistirmek istiyorum ama yapamadım.

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
kullandığım pc çok kötü şuan laptop alınca yazmaya başlıyacağım.
Bende değistiremiyorum yaşımı adımı değistirmek istiyorum ama yapamadım.

Seninle ne kadar çok ortak yönümüz var.Birden kanım kaynadı sana çünkü benim pc de perf :ehe Ben de yeni masaüstü toplayacağım :good:

Uhops

Uhops

Üye

Seninle ne kadar çok ortak yönümüz var.Birden kanım kaynadı sana çünkü benim pc de perf :ehe Ben de yeni masaüstü toplayacağım :good:

:Dforumda 1300tlye toplama pc başlıklı konu vardı ona bı bak.ben msi ge60 0nd 454tr almak istiyorum alırım inş

canersonmez94

canersonmez94

Üye
Bendeki e book dosyasını paylaşıyorum hemen indir 1 hafta içinde silecem.

Uhops

Uhops

Üye

özelden mesaj atsan mobildeyim.kota doldu.pc açamamda

- - - Eklendi - - -

Mobilden açamadım desteklenmeyen tarayıcı kullanıyorsunuz diyor

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
:Dforumda 1300tlye toplama pc başlıklı konu vardı ona bı bak.ben msi ge60 0nd 454tr almak istiyorum alırım inş

Ben zaten konu açtım,onun için artık o kanuda bütçeyi biraz aştığmıza göre biraz daha para biriktiriyorum. Konunun adı: Tasarım yapabileceğim ve oyun oynayabileceğim toplama pc tavsiyesi :D

- - - Eklendi - - -

Kardeş bunu 1 hafta olmasa da 4-5 gün tutabilirsin değil mi? Ben de mobilden giriyorum da :)

Üst Alt