Alfa Romeo'dan sportif indirim!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Alfa Romeo'dan sportif indirim!
Alfa Romeo Türkiye, İtalyan otomobil üreticisinin lüks spor otomobil sınıfındaki Brera ve Spider modelleri için geçerli olan ve 5 bin Euro’yu aşan indirim avantajı sunan stoklarla sınırlı bir kampanyaya start verdi. Alfa Romeo Brera ve Spider modellerinin 2.2 litre 185 HP ve Selespeed şanzımanlı modelleri için geçerli olan kampanya kapsamında Alfa Romeo Brera 2.2 JTS Selespeed 53 bin 004 Euro; Alfa Romeo Spider 2.2 JTS Selespeed ise 55 bin 290 Euro’dan başlayan anahtar teslim fiyatlarıyla dikkat çekiyor.




Alfa Romeo’nun lüks spor otomobil sınıfında yer alan Brera ve Spider modellerinin 2.2 litre 185 HP ve Selespeed şanzımanlı versiyonları için stoklarla sınırlı bir kampanya düzenleyen Alfa Romeo Türkiye, 5 bin Euro’yu aşan cazip indirim imkanı sunuyor. Kampanya kapsamına dahil edilen zengin donanımlı Alfa Romeo Brera 2.2 JTS Selespeed 53 bin 004 Euro; Alfa Romeo Spider 2.2 JTS Selespeed ise 55 bin 290 Euro’dan başlayan anahtar teslim fiyatıyla dikkat çekiyor.

Adını Milano’daki çok ünlü bir sanat akademisinden alan Alfa Romeo Brera, Alfa 159 ile aynı platform üzerinde yükseliyor. Alfa Romeo Brera, 4.41 metre uzunluğu, 1.83 metre genişliği ve 1.34 metre yüksekliğiyle kompakt boyutlara sahip olduğunu net biçimde ortaya koyuyor. Hatchback-coupe melezi Alfa Romeo Brera’nın global anlamda birçok ödüle layık görülen cesur tasarımında, üç lensli kızgın bakışlı farları, V biçimli 147 stili ızgarası ve alt hava girişleri ön plana çıkıyor. Bununla birlikte Alfa logosunu da kapsayan daha kaslı motor kaputu ise belirgin biçimde araca sportif bir dinamizm katıyor. Guigiaro tarafından tasarımı tamamlanan Alfa Romeo Brera’daki sert omuz çizgileri, kabarık çamurluklar ve C sütununa kadar gelen ön camla bütünleşik cam tavan (Skywindow), dinamizm dolu bir profil elde edilmesine yardımcı oluyor.

Kampanya kapsamında 5 bin Euro’yu aşan indirim fırsatıyla dikkat çeken stoklarla sınırlı Alfa Romeo Brera’da görev yapan 2.2 litre JTS motor, 185 HP güç ve 230 Nm tork üretiyor. 1470 kg’lik boş ağırlığa sahip Alfa Romeo Brera 2.2 JTS’in Selespeed şanzımanlı versiyonu, 224 km/s’lik son hıza erişirken, 0-100 km/s hızlanmasını 8.6 saniyede tamamlıyor. 70 litrelik yakıt deposu hacmine sahip Alfa Romeo Brera’nın Selespeed şanzıman ve 2.2 litre JTS motorlu versiyonu, 100 km’de 9.1 litrelik ortalama yakıt tüketim değeri sunuyor.

Alfa Romeo’nun bir başka tasarım ikonu olarak dikkat çeken Spider modeli ise Brera’nın cabrio versiyonu olarak dikkat çekiyor. Alfa Romeo Spider 2.2 JTS Selespeed ise 224 km/s’lik son hız ve 8.8 sn’lik 0-100 km/s hızlanma değeri gibi performans verileriyle lüks spor otomobil severlere hitap ediyor.​
 
ttgg

ttgg

Üye
saolasın
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt