Alfa Romeo, Türkiyede 100. Yaşını Alfa Romeo Sahipleriyle Birlikte Kutladı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
Alfa Romeo, Türkiyede 100. Yaşını Alfa Romeo Sahipleriyle Birlikte Kutladı!
Alfa Romeo, Türkiye’de 100. Yaşını Alfa Romeo Sahipleriyle Birlikte Kutladı!

150’yi Aşkın Araçlık Alfa Romeo Konvoyu, Boğaziçi Köprüsü’nü Birlikte Geçti, Alfa Romeo Sahipleri Yeni Giulietta’yı Yakından İnceledi!



Tam 100 yıldır birbirinden çekici ve tam anlamıyla güzel otomobiller üretmesiyle tanınan İtalyan markası Alfa Romeo, aynı zamanda kendi amblemini taşıyan başarılı motorları ve otomobil mühendisliği alanında elde ettiği görkemli sonuçlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Yakın ve orta gelecekte birçok yeni model ile daha da güçlü bir konuma kavuşacak İtalyan markanın ülkemizdeki temsilcisi Alfa Romeo Türkiye, 100. yaşgünü kutlamasını 450’den fazla Alfa Romeo severin katıldığı bir organizasyonla kutladı. AROC (Alfa Romeo Owners Club) üyelerinin oluşturduğu 150 adeti aşkın araçtan oluşan konvoy, Boğaziçi Köprüsü’nü birlikte geçerek dikkatleri üstüne topladı. Markanın 100. yaşgünü ile etkinlikleri kapsamında tüm katılımcı Alfa Romeo severler, Eylül ayında satışa sunulacak olan Alfa Romeo Giulietta modelini de yakından tanıma fırsatı buldular.


2010 yılında kuruluşunun 100. yılını kutlayan İtalyan otomobil efsanesi Alfa Romeo’nun ülkemizdeki temsilcisi Alfa Romeo Türkiye, düzenlediği etkinlikle markanın tutkulu kitlesini biraraya getirirken bir yandan da Eylül ayında ülkemizde satışına başlanacak olan Alfa Romeo Giulietta modelinin ön gösterimini gerçekleştirdi. Yakın ve orta gelecekte birçok yeni model ile daha da güçlü bir konuma kavuşacak İtalyan markanın ülkemizdeki temsilcisi Alfa Romeo Türkiye’nin düzenlediği 100. yaşgünü kutlamasına 450’den fazla Alfa Romeo sever katıldı. AROC (Alfa Romeo Owners Club) üyelerinden oluşan 150 adeti aşkın araçlık konvoy, Boğaziçi Köprüsü’nü birlikte geçerek dikkatleri üstüne topladı. Alfa Romeo’nun 100. yılı etkinlikleri kapsamında Alfa Romeo’nun yeni kompakt sınıf modeli Giulietta’nın ön gösterimi de gerçekleştirildi.

Alfa Romeo Türkiye Marka Direktörü Arzu Çolakoğlu, Alfa Romeo’nun 100. yılı özel organazisyonu ile ilgili olarak “İtalyan otomobil üreticisi Alfa Romeo’nun kompakt sınıfta yer alan 147 modelinin yerini alacak Alfa Romeo Giulietta, Eylül ayından itibaren yeni model yılına paralel Türkiye’de de satışa sunulacak. 2010 yılında 100. yaşını kutlayan olan Alfa Romeo’nun bir asırlık tarihsel sürecine yönelik düzenlenen etkinlikleriyle taçlandıran Alfa Romeo Giulietta, hem göz alıcı İtalyan tasarımı hem de yürüyen aksam ve yenilikçi motor teknolojileriyle dikkatleri topluyor. Alfa Romeo sahiplerinden oluşan AROC kulübü üyeleriyle birlikte kutladığımız Alfa Romeo 100. yıl müşteri etkinliğinde aldığımız geri beslemeler bu etkiyi pekiştiriyor. 150 adetten fazla Alfa Romeo’yu biraraya getiren konvoy ile İstanbul’un bir yakasından bir diğer yakasına geçerek sonunda Alfa Romeo Giulietta ön gösterim etkinliğiyle taçlandırdığımız Alfa Romeo 100. yıl aktivitemizin müşteriler nezdinde büyük heyecan yarattığını da söyleyebilirim. Zira Bursa’dan Muğla’ya ve Ankara’ya, İstanbul’dan İzmir’e kadar birçok ilden Alfa Romeo markalı araç sahibi biraraya geldi. Aralarında 60’lı yıllardan kalma klasik Alfa Romeo modelleri ile gelen ve içinde Alfa Romeo marka tutkusunu yaşayan müşterilerimizin varlığı olması ve geleceği dair güçlü sinyaller veren Guilietta modelimizi bizzat tanımak herkesi çok heyecanlandırdı” açıklamasını yaptı.
 
  • Beğen
Tepkiler: hakan34n
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt