'Alex'e kefil değilim'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
'Alex'e kefil değilim'


[h=2]Fenerbahçe Başkanı'nın Sambacı'ya mesajları gündemi sarstı. “Gerekirse 3 dakikada değil 3 saniyede karar veririm” diyen Aziz Yıldırım, “Fenerbahçe düşmanları hortladı. Onları uyarıyorum” dedi ve ekledi: Alex ile ilgili her şeyi haftaya açıklayacağım[/h]
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Alex’le ilgili çok sert konuştu. Yıldırım’ın özellikle, “Saha içindeki Alex’e ben de kefilim ama saha dışındaki Alex’e değilim” sözü büyük yankı uyandırdı. “Kulüp için 3 dakikada değil, saniyede bile karar veririm” diyen başkan, geçmişe dönüp, “Zamanında nasıl kalması için alkışladım, bugün de gitmesi gerektiğine inandığım için bu kararı verdim. Eğer Alex, Fenerbahçe başkanının üzerine çıkmışsa o zaman ya başkan gider, ya Alex gider” mesajını yolladı.

‘Yüzümüze bakmadı...’


Ayrılık anında Alex’in tavrını da eleştiren Aziz Yıldırım, tercüman Samet Güzel’i de şahit göstererek, şunları anlattı: Hocayla konuştuktan sonra beni aradı Samet, Alex sizinle görüşmek istiyor dedi. 16.00’da gelin dedim, 16.15’te geldiler, Fenerbahçe Başkanı’nı beklettiler. Odaya aldım, elinde telefon, ‘twit’ atıyor devamlı. Ayak ayak üstüne atmış. Biz büyüğümüzün karşısında ayak ayak üstüne atmayız. Bak nerelere geliyorum... Twitter’da devam edip, yüzümüze bakmıyor. Dedi ki, ’Durumum ne olacak?’ Ben de, ’Sen ne istiyorsan o olacak’ dedim... Anlattıları doğru değil. Alex ile ilgili her şeyi haftaya açıklayacağım.” Belli bir kesimin harekete geçtiği iddiasını da savunan Başkan Aziz Yıldırım konuşmasını özetle şöyle nokladı:

‘Onları rezil ederim’

Gazetelere ilanlar veriyorlar... Alex’e küfür edenler bugün arkasında duruyor. Fenerbahçe’nin arkasında mı duracağız, Alex’in arkasında mı? Bizler şahısız, Fenerbahçe kurumdur. Biz de seviyoruz Alex’i, . çocuğum da, teyzem de seviyor. Alex’i sevmek ayrı şey. Huzur kalmadı burada. 1,5-2 ay önce çağırdım neler söyledim kendisine Samet kamuoyuna anlatır... Fenerbahçe düşmanı olanlar hortladılar. Onları uyarıyorum. Onları rezil ederim. Bunlar timsah gözyaşları. Kimseyi de kandırmasınlar. Bir dakika bile Fenerbahçe için gözümü kırpmam. Babamı tanımam.”

SAMET’E SORUN!

Uzun süredir kulüpte tercümanlık yapan ve Alex’e yakınlığı ile bilinen Samet Güzel, kariyerinin en stresli anlarından birini dün yaşadı. Aziz Yıldırım, ‘tüm olayların şahidi’ olarak Güzel’i de medyanın karşısına çıkarttı. Açıklamalar yapan başkan, sık sık tercümana dönerek, “Samet burada, sorun Samet’e, anlat Samet” diyerek sözlerini doğrulattı. Zaman zaman konuşmakta zorlanan Güzel’i, “Yüksek sesle söyle, duysun herkes” diye uyaran başkanın kendisini yapacağı basın toplantısına da olacağı öğrenildi. Daha sonra bir açıklama yapan Samet Güzel ise, “Ben ne konuşulduysa onları söyledim. Taraf tutmam mümkün değil. Yaşananlardan çok üzgünüm” dedi.

ÖZAYDINLI’YA MESAJ: YARDIM ET DE GiDEYiM

Alex’in Fenerbahçe’den ayrılmayı çok önceden kafasına koyduğu yolundaki iddialar giderek güçleniyor...

“Alex ile ilgili her şeyi haftaya açıklayacağım” diyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın salı günü düzenleyeceği basın toplantısına Murat Özaydınlı’nın telefonunda yer alan bir ‘sms’ damga vuracak! Bu mesaj yaklaşık 1 ay önce Alex tarafından Fenerbahçe’nin eski asbaşkanına gönderilmiş. Mesajda, “Daha önce kalmam için yardımcı olmuştunuz. Şimdi de yardım edin de gideyim” yazdığı öğrenildi. Başkan Yıldırım’ın bu mesajı basın mensuplarına da göstermesi bekleniyor. Ayrıca Fenerbahçe Yönetimi’nin son zamanlarda Alex ile ilgili çeşitli duyumlar aldığı bildirildi. Bunların en çarpıcı olanı muhalefet ile çok yakınlaşması ve eski kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık’a, “Bekle, seni geri aldıracağım. Yakında sportif direktör olacağım, Lüksemburgo da teknik direktör. Hakan Bilal Kutlualp de futbol şubesine dönecek!” demesi.
 


haltie

haltie

Üye
Bu açıklama baştan aşağı skandal.

Adam inanırici olmak için ortaya namus şeref koyuyor oda biliyor inanırdiriciliginı kaybetti
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
İnandırıcılığını neden kaybetsin halit ...
Alex nasıl bildiğini anlatıyorsa aziz yıldırım da net şekilde tavrını koyuyor ...
Skandal olan ne?
 
haltie

haltie

Üye
Ben içeriğe bisey demiyorum sadece tarz hareket ortaya adam namus şeref koymasına gerek yok bulunduğu makam yeterli inandırıcı olmasına ben sameti severim sempatik biri üzüldüm ona
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
benim bilgidim tek bişey var bu kaos fenerbahçeyi sürükler götürür taraftarlar çıldırdı zaten aykut ile aziz yıldırımı yakalasalar linç ederler
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Abartma istersen gökhan :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall
haltie

haltie

Üye
Ali dün koruma istemişler güzergah degistirmisler aziz yıldirim yemeği iptal etti ve kalabalık bir grup protesto etti
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
abartma değil abi almanyada otobüsü taşlamışlar daha ne olsun :hmmm
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Kalabalık grubu bir gösterir misiniz? :D
Taşlama falan yok gökhan . Nerden okuyorsunuz bu haberleri ya ... Fotogol de falan mi görüyorsunuz . :D

Medya nın eline koz geçti ya . Salla babam salla ...
 
haltie

haltie

Üye
Ntvspor da haber vardı hatta m.demirkol şunu dedi tamam alex hatalı aykut hatalı aziz y hatali oyuncuların ne suçu var taraftar yanlış yaptı dedi maç öncesi otobüse saldırarak.

Ayrıca alışığız fenerbahçe taraftarının bu tarz hareketlerine
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Mehmet demirkol kim yahu ... İki kelimeyi bir araya getiremiyor, oraya yorumcu diye koymuşlar ...

Madem saldırdı diyor videosunu da eklesin tüm türkiye görsün ... Yok öyle işkembeyi kubradan saklamak ...
 
haltie

haltie

Üye
Vardı zaten haberlere çıktı şuan feribottayım koyamıyorum ali :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt