[Alexander Fokin] MusicStop v1.00(0) Symbian^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[Alexander Fokin] MusicStop v1.00(0) Symbian^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA
[Alexander Fokin] MusicStop v1.00(0) Symbian^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA [noss_bar]

Müzikçaları, Fm-radyoyu ve İnternet radyosunu zamanı ayarlayarak otomatik kapatan uygulamadır.

Eklentilere reklamsız sürümde eklendi.

Türkçeleştirmesi tamamen bana aittir. (noss_bar)

Hata veya Eksik görürseniz pm atın...!

En yakın zamanda düzenleyip güncelleyebilirim.

Bir beğen butonuna tıklamak çok zor olmasa gerek tabiki gerçekten beğendiyseniz...​

Ekli dosyalar

Tepkiler: Cadillac34, wefwefawfe, svalbard ve 18 diğerleri

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Qml tabanlı uygulamaları zor olması dışında çok seviyorum çünkü tasarımada el atabiliyorsun bundaki ovi butonunu kaldırmak gibi

Vaav Belle'de MeeGo Stili uygulama I Like İt

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

marist

Üye
Bunu tüm programları kapatmak için kullanamaz mıyız? Yada var mı böyle bir verSiyonu?

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bunu tüm programları kapatmak için kullanamaz mıyız? Yada var mı böyle bir verSiyonu?

bütün kapatmak için kullanım amacı farklı olsa da ramblow olabilir ben başka bilmiyorum bilen varsa çeviri konusunda link versin en kısa zamanda türkçe

marist

Üye
bütün kapatmak için kullanım amacı farklı olsa da ramblow olabilir ben başka bilmiyorum bilen varsa çeviri konusunda link versin en kısa zamanda türkçe

öyLe demedim. Bu program zamanlı olarak kapatıyor. Ama sadece müzik caLar,radyo ve fm yayını içinmiş.
Benim istediğim ise : mesela geceleyin telden internette geziniyorum ve farkına varmadan uyuyorum tarayıcı acık kalıyor böylece şarj bitiyor oNun içid tüm programları kapatabilen var mı dedim.
Rahatsız ettiysem özür d.

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam işte ram blow da aynı işi görüyor herhangi bir uygulamayı 1 saat ellemezsen pro onu oto kapatır ram i iyileştirip şarj i uzatır

marist

Üye
Tmm. Anladım tşkLer.

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eyvallah

İlk başta çok önemli degil diye düsündüm sonradan aklıma geldi gece müzik dinlerken uyuyakalırsak kndi kndine kapanır süper bişe teşekkürlereskiden walkan dinliyoduk müzikle uyuyakalamıodum pili bitiodubunlada aynı şey oluodu şarj boşa gidiodu telde boşyere ısınıodu müzikseverler süper bişe

Tepkiler: noss_bar