[Alexander Fokin] MusicStop v1.00(0) Symbian^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[Alexander Fokin] MusicStop v1.00(0) Symbian^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA
[Alexander Fokin] MusicStop v1.00(0) Symbian^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA [noss_bar]

Müzikçaları, Fm-radyoyu ve İnternet radyosunu zamanı ayarlayarak otomatik kapatan uygulamadır.

Eklentilere reklamsız sürümde eklendi.

Türkçeleştirmesi tamamen bana aittir. (noss_bar)

Hata veya Eksik görürseniz pm atın...!

En yakın zamanda düzenleyip güncelleyebilirim.

Bir beğen butonuna tıklamak çok zor olmasa gerek tabiki gerçekten beğendiyseniz...​

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Cadillac34, wefwefawfe, svalbard ve 18 diğerleri

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Qml tabanlı uygulamaları zor olması dışında çok seviyorum çünkü tasarımada el atabiliyorsun bundaki ovi butonunu kaldırmak gibi

'Sefer

'Sefer

Üye
:tşk:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Vaav Belle'de MeeGo Stili uygulama I Like İt :D

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

tempestshine

tempestshine

Üye
teşekkürler.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

marist

marist

Üye
Bunu tüm programları kapatmak için kullanamaz mıyız? Yada var mı böyle bir verSiyonu?

larten123

larten123

Üye
:alkis

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bunu tüm programları kapatmak için kullanamaz mıyız? Yada var mı böyle bir verSiyonu?

bütün kapatmak için kullanım amacı farklı olsa da ramblow olabilir ben başka bilmiyorum bilen varsa çeviri konusunda link versin en kısa zamanda türkçe

marist

marist

Üye
bütün kapatmak için kullanım amacı farklı olsa da ramblow olabilir ben başka bilmiyorum bilen varsa çeviri konusunda link versin en kısa zamanda türkçe

öyLe demedim. Bu program zamanlı olarak kapatıyor. Ama sadece müzik caLar,radyo ve fm yayını içinmiş.
Benim istediğim ise : mesela geceleyin telden internette geziniyorum ve farkına varmadan uyuyorum tarayıcı acık kalıyor böylece şarj bitiyor oNun içid tüm programları kapatabilen var mı dedim.
Rahatsız ettiysem özür d. :ok2:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam işte ram blow da aynı işi görüyor herhangi bir uygulamayı 1 saat ellemezsen pro onu oto kapatır ram i iyileştirip şarj i uzatır

marist

marist

Üye
Tmm. Anladım tşkLer.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

pro.engineer

pro.engineer

Üye
eyvallah

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eyvallah

Sniper2023x

Üye
İlk başta çok önemli degil diye düsündüm sonradan aklıma geldi gece müzik dinlerken uyuyakalırsak kndi kndine kapanır süper bişe :Dteşekkürler:Deskiden walkan dinliyoduk müzikle uyuyakalamıodum pili bitiodu:Dbunlada aynı şey oluodu şarj boşa gidiodu telde boşyere ısınıodu müzikseverler süper bişe:D

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Üst Alt