Alex Süper Kupa'yı aldı getirdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
    Konu Sahibi
Alex Süper Kupa'yı aldı getirdi

02 Ağustos 2009 Pazar 20:02
Yılı kupasız bitiren Fenerbahçe, geçen yılın şampiyonu Beşiktaş'ı Süper Kupa'da Alex'le safdışı bırakıp ilk kupasını kazandı.

TFF Süper Kupa finalinde Beşiktaş ile karşılaşan sarı lacivertliler, geçen sezonun çifte kupalı şampiyonunun Alex'in golleriyle devirdi: 2-0

4. TFF Süper Kupa'yı kazanarak, yeni sezona kupayla başlamak isteyen iki takımın mücadelesinde, tempolu ve heyecanlı bir ilk yarı yaşandı. İlk 5 dakikanın ardından hareketlenen ve üst üste gol pozisyonlarının olduğu karşılaşmada, kaleye ilk şutu 8. dakikada Güiza ile Fenerbahçe çekti. UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Macaristan'ın Honved takımı karşısında attığı 3 golle dikkatleri üzerine çeken İspanyol golcü, Beşiktaş maçının ilk yarısında da gol pozisyonlarının içinde yer alırken, Emre de ilk yarıda etkili bir futbol ortaya koydu. Geçen sezon hem ligde hem kupada mutlu sona ulaşan Beşiktaş ise ilk yarıda zaman zaman savunmasında sıkıntı yaşadı, 2 kez sarı-lacivertli futbolcularla karşı karşıya kalan kaleci Rüştü, önemli kurtarışlar yaptı. Siyah beyazlılar zaman zaman rakip kalede de etkili oldu hatta Erhan'ın kafa şutu direkten döndü.

İkinci yarıda Mustafa Denizli Nihat'ı sahaya sürdü. Bu devrede Beşiktaş daha etkili bir futbol ortaya koyarken, Fenerbahçe ileride çoğalmakta zorlandı. Ancak golü bulan da Fenerbahçe oldu. Alex'in frikiğinde Sivok topa elle müdahale edince hekam Yıldırım penaltıyı verdi. Topun başına geçen Alex, Rüştü'yü mağlup etmeyi başardı: 1-0
Kalan dakikalarda Beşiktaş beraberlik golünü arasa da Fenerbahçe buna fırsat vermedi. Maçın uzatma anlarında ise sahneye yine Alex çıktı ve attığı goll skoru etti: 2-0

Fenerbahçe böylece hem geçen sezona ait bir kupayı kazanmış oldu, hem de yeni sezona kupayla başlamış oldu. Geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu Beşiktaş ise "üçlü çekmeyi" başaramadı.

Ozan

Ozan

Admin
Tebrik ederim ;)

FurkanBilge

Üye
Özellikle 2. golü süperdi
güiza nın süper ortası ve müthiş bir kafa :>

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Çok güzel bir maçtı. Fener iyi bir maç çıkarttı.

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
    Konu Sahibi
evet mac güzeLdi bence beşiktas daha iyiydi ..

Nazy

Nazy

Üye
maçı hiç beğenmedim sıkıcı bir maçtı
son gol birazcık renk kattı ama yinede bir final maçı hissi oluşturmadı içimde

zibidi39

zibidi39

Üye
dogru soze ne hacet ınsallah avrupadada ıkı takım boyle futbol oynamazlar yoksa durumlar vahım

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
    Konu Sahibi
sıkıcımıydı ? Allah Allah aynı maclarımı izledik acaba :allalla:

legend5858

legend5858

Üye
evet mac güzeLdi bence beşiktas daha iyiydi ..
beşiktasın savunamsı vahim bir kere fenrbahçemiz daha ii top oynadı ve kupayı hak etii bence tarafsız ol biraz kardeş takım diye ii demek zorunda değilsin:@

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
    Konu Sahibi
Herkes Herkesin Fikrine Saygı Duymak Zorunda DeğiL.
benim Fikrim o yönde... BJK Daha iyiydi ;)

aquSTine^

aquSTine^

Üye
bence fener sonuna kadar hakketti

lovestar

lovestar

Üye
macın basında bilica kırmızı kartla oyun dısında kalmalıydı.çok tehlikeli bi yerden frikik kullanacaktık...onu gectik sivok un gereksiz mudahalesi.aslınd afenerden iyi oynadık ama sonucu değiştiren etkenler oldu...bilica fenerin savunmasını bozmuş.zor bir sezon bekliyor feneri.bizim savunma taş gibi.erhanı ve ismaili çok begendim.helal olsun cocuklara.yusuf cıktı nihat girdi orta saha hakimiyeti bitti.hazırlık macı gibi oldu artımızı eksimizi gördük.ben takımımı çok begendim orta sahaya bir oyuncu alınsın yeter.transfere falan ihtiyacımız yok.zaten bu maçı fenerle oynamamız bile saçmayken sonuca üzülmemek gerek...

zibidi39

zibidi39

Üye
ewet haklısın bılıca cok tehlıkelı serwetın cakması nıhat bıtmıs artık vıllarealden besıktasa geldıgıne gore son demlerınde artık 2 sezon sonra patlar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Fenerbahçe maçı sonuna kadar hak etti..Pozisyonlara falan bakıldığında açık şekilde bu ortaya çıkmakta.

Tebrikler Fenerbahçe.. :oke:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Hak verilmez Alınır

fenerbahçe 17 şut atmış 9 tanesi kaleyi bulmuş
Beşiktaş 9 şut atmış 2 si kaleyi bulmuş

Benim için herhangibi bir önemi yok bu kupanın Sadece Maçı kazandığımız için sevindim ...

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
tebrik ederim bence gayet güzel bir maçtı :)

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
    Konu Sahibi
Her Ne ŞekiLde Aldıysa aLdı Sonucta tebrik etmek Lazım..
TebrikLer FB :)

Salihyet

Salihyet

Üye
Çamur atmaya gerek yok, sezon içinde de geçen sezonlar gibi hakemleri konuşacak, al da at denilen pozisyonları konuşmayacak kimse belli :)

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
    Konu Sahibi
Çamur atmaya gerek yok, sezon içinde de geçen sezonlar gibi hakemleri konuşacak, al da at denilen pozisyonları konuşmayacak kimse belli :)
HaksızLık oLan kacan pozisyonlar değiLki :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt