Alex Semihi Istiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Alex Semihi Istiyor
<span style="color:#FF0000">Alex Semih&#39;i istiyor</span>

Fenerbahçe&#39;nin yıldızı Alex&#39;ten ilginç açıklama: "En teknik Türk futbolcumuz Semih. Çoğu karşılaşmada golleri ve asistleriyle bizi kurtardı. Onunla beraber oynamak istiyorum".

Fortis Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş&#39;a yenilen ve morallerin dibe vurduğu Fenerbahçe&#39;de Brezilyalı yıldız Alex, takımının kadro yapısıyla ilgili ilginç bir açıklamada bulundu. Alex, Semih Şentürk&#39;ün ilk 11&#39;de oynaması gerektiğini vurguladı. Christoph Daum&#39;u daha önce de bazı konularda eleştiren sambacı, "Bizim takımda oynayan Türk futbolcular içinde en teknik isim Semih. Onunla birlikte oynamak istiyorum. Çünkü katıldığı her maçta asistleriyle ve golleriyle sivrildi. Bize çok katkıda bulundu" diye konuştu.

<span style="color:#FF0000">"TRABZON&#39;DA GÖRDÜK"</span>
Kendi internet sitesindeki açıklamada, Türk futbolunun Brezilya futbolundan çok farklı olduğunun altını çizen Alex, "Türkiye&#39;de çok koşan futbolcular seviliyor. Ama ben teknik futbolcuları tercih ederim. Bunun en güzel örneğini Trabzon&#39;da yaşadık. Birçok kişi sahada koşuyordu ama maçın kaderini iki teknik futbolcu belirledi. Fatih Tekke, Trabzon için önemliydi. Bizim için ise Semih" ifadesini kullandı. Bu sözleriyle, Nobre&#39;nin yokluğunda Anelka&#39;yı tek forvet olarak oynatan Daum&#39;u kızdıracak olan Alex, şampiyonluk için avantajın kendilerinde olduğunu ve sakin olmaları durumunda mutlu sona ulaşacaklarını belirtti.

Haber:Deniz Derinsu
Kaynak:

<span style="color:#000066">Daum&#39;un bu hareketi Tür Futboluna ihanettir&#33;&#33;&#33; Gsli olmama rağmen Milli Takım için Semih&#39;in her maçta oynaması gerektiğini maç tecrübesi kazanması gerektiğini düşünüyorum&#33; En iyi antrenman maçtır&#33; Türk futbolu için herkes çalışmalı&#33;&#33;&#33; Ve şunuda umutmamak gerekirki Servet ve Deniz gibi adamlar Fb defansında oynayabiliyorlarsa Can Arat gibi süper yetenek yedek klübesinde bekliyorsa artık Daum hakkında söyleyecek söz yok&#33; Sivasspor&#39;un Süper Lige çıkmasındaki en önemli aktörlerden biride defansında Can Arat gibi toplara sağlam basan hava hakimiyeti yüksek olan bir defan elamanına sahip olmasıydı. Yahu Deniz ve Servet oynuyor ancak Can oynamıyor işte Daum&#39;un teknik direktörlüğü bu kadar&#33; Olan genc yeteneklerie oluyor köreliyorlar&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;</span>

jeacona

jeacona

Üye
semih as kadroda oynamayı hak ediyor....

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Semih&#39;ten daha çok Can hak ediyor&#33; Bu defans elemanları oynayıp da Can oynamıyor hayret bişey yahu&#33;&#33;&#33;

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
can , semih , olcan bu ucude ilk 11 de oynayabilecek kapasitede oyuncular ama sog olsun daum bu cocuklerı oynatmayıp koreltiyo yoksa 3 ude hatta dier genc oyuncularda cok ii
gidip servet yerine can ı oynatsa daha deli dehşet bi defans olur fb de&#33;&#33;

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Maraton&#39;da Erman Toroğlu Trabzon maçından sonra 2 soru sordu ki kesinlikle çok doğru sorulardı..&#33;

E.Toroğlu: Semih Fenerbahçeye çok puanlar kazandırdı mı bu sezon?
Ş.Büyüka: Evet kazandırdı.

E.Toroğlu: Peki Semih&#39;i as olarak fenerbahçe forvetinde oynatır mısın kalite olarak bakınca.?
Ş.Büyüka: Oynatmam..

Ki kesinklikle doğru bunlar. Semih belki çok şey kazandırdı sonradan girerek ama as oynasa bu performansı gösterir miydi bence KESİNLİKLE HAYIR..&#33;

İyi Geceler..

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Nerden biliyorsun as olarak oynadığı zaman puan kazandırmayacağını?&#33;?&#33;?&#33; Kaç maçta as oynattın?&#33;?&#33;?&#33; Hem Fbyi gerçekten tanıyorsan şu soruma cevap ver Can Arat nasıl bi futbolcu?&#33;?&#33;? Fbnin bu defansında as oynayabilir mi oynayamaz mı?&#33;?&#33;?&#33;

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Semih&#39;in benim gözümdeki değeri budur. Öyle herkes fenerbahçeye forvet olamaz..

Can Arat gerçek olarak seyretmedim hiç.

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
en az 20 maçını takip ettim&#33; Deniz Servet oynayıp Can nasıl oynamaz hayret&#33;&#33;&#33; Süper bi defans elamanını harcıyor Daum&#33; Can&#39;ın tek handikapı fizik kondisyonu biraz eksikti&#33; Geleceğin süper defans elamanı olacaktır ancak bu Daumla olmaz&#33;

yitik savaşçı

Üye
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; May 6 2006, 10&#58;39 AM) [post=329257]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>Semih&#39;in benim gözümdeki değeri budur. Öyle herkes fenerbahçeye forvet olamaz..
[/b][/quote]
İşte bu yüzden 10-15 senedir bir tane bile yerli forvet çıkaramadınız... Tuncay çıktı diye umutlandık; o da kanat oynuyor garibim...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Fenerbahçe futbolcunun yetişeceği veya pişeceği bir yer değildir.&#33; O yüzden çıkmaması normal ve BEN doğru yaptığımızı düşünüyorum..

yitik savaşçı

Üye
100 yıllık tarih, Aziz Bey döneminde bir anda unutuluvermiş; hayret&#33; Fenerbahçe milli takıma futbolcu veremeyecek hale gelirse hakikaten yazık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt